من موهام تا باسنمه ولی یه عالمه موخوره دارم مجبورم کوتاه کنم...بخوام این مدل مو و رنگ مو رو بذارم حدودا چقدر هزینه میبره؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خب یه رنگ پایه تو خونه بزن دودی اینا برو رو موهات 40 درصد لایت در بیاره. هایلایت خیلی قشنگه هزینه ش ...
یعنی هایلایت کنم ؟؟؟؟میخوام موهامم این مدل کوتاه کنم قشنگ میشه؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
چه میدونم خواهر .واقعا اینقدر ارزش نداره .منم اتفاقا برای بار اول میخواستم دکلره کنم هنگ کردم اصلاخخ ...
هعیییییییییییییی کاش میرفتم دنبال ارایشگری
خب بیا الانم ک محرمه بیا حرم خونه ماهم نزدیک حرمه یه دستی هم رو سر من بکش
یعنی هایلایت کنم ؟؟؟؟میخوام موهامم این مدل کوتاه کنم قشنگ میشه؟؟؟؟
آره خیلی بگو یا واست صاف بزنه یه دست هم جلوش هم پشتش. یا مدل باب از جلو یه ذره بلند تر از پشته من زمستون مدل باب زدم الان رفتم یه دست کوتاه کردم اَره ای
آره خیلی بگو یا واست صاف بزنه یه دست هم جلوش هم پشتش. یا مدل باب از جلو یه ذره بلند تر از پشته من زم ...
مدل باب گذاشتی بهت میومد؟؟؟؟؟یا نه اذیت شدی؟؟؟