2777
2789
عنوان

کسی ارایشگر هست راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 37 پست
چرا اخه رنگا اینقدر گرون شده    خیر سرم از این رنگ خوشم اومد دفعه اوله خواستم دکلره کنم&n ...

چه میدونم خواهر .واقعا اینقدر ارزش نداره .منم اتفاقا برای بار اول میخواستم دکلره کنم هنگ کردم اصلاخخخ برای چند تا خط نزدیک یه ملیون باید هزینه میکردم.

مواد هم اونقدر هاهم گرون در نمیاد اگه درجه یکشو بخری .ولی دستمزداشون بالاعه

آرایشگرم نشدیم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه رنگ پایه تو خونه بزن دودی اینا برو رو موهات 40 درصد لایت در بیاره. هایلایت خیلی قشنگه هزینه ش ...

یعنی هایلایت کنم ؟؟؟؟میخوام موهامم این مدل کوتاه کنم قشنگ میشه؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چه میدونم خواهر .واقعا اینقدر ارزش نداره .منم اتفاقا برای بار اول میخواستم دکلره کنم هنگ کردم اصلاخخ ...

هعیییییییییییییی کاش میرفتم دنبال ارایشگری   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
تاحالا نیومدم😂😂😂

خب بیا الانم ک محرمه بیا حرم خونه ماهم نزدیک حرمه یه دستی هم رو سر من بکش   

یعنی هایلایت کنم ؟؟؟؟میخوام موهامم این مدل کوتاه کنم قشنگ میشه؟؟؟؟

آره خیلی بگو یا واست صاف بزنه یه دست هم جلوش هم پشتش. یا مدل باب از جلو یه ذره بلند تر از پشته من زمستون مدل باب زدم الان رفتم یه دست کوتاه کردم اَره ای 

آره خیلی بگو یا واست صاف بزنه یه دست هم جلوش هم پشتش. یا مدل باب از جلو یه ذره بلند تر از پشته من زم ...

مدل باب گذاشتی بهت میومد؟؟؟؟؟یا نه اذیت شدی؟؟؟