2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دوسم داره ولی....

2537 بازدید | 48 پست

من ۶ ساله ازدواج کردم

وضع مالی شوهرم هم خوبه

خیلی هم دوسم داره

اما زندگی منم مث زندگی های دیگه یه سری مشکلات داره

اول اینکه شوهرم خیلی اهل خودنماییه همش میخواد خودشو گنده نشون بده

من ۳ ساله زندگی مو شروع کردم تا الان دوبار اثاث عوض کردم! درصورتی که اصلا واجب نبود!

هر سه ماه یه بار گوسفند میگیره کلشو میده این و اون

خودمون لنگ بمونیم مهم نیس فقط از گندگی این کم نشه!!!!

خودش که میگیم هیچچچچ چون میخواد اینجوری زندگی کنه

خودم چی اخه

من نمیخوام وقت و عمر و مالم واسه گنده بازی این حدر بره

الان دوس دارم یه مسافرت خوب برم. یه گوشی خوب بگیرم یه کلاس خوب ثبت نام کنم

اینقدر واسه این و اون خرج میکنه که هیچی از پول برا خودمون نمیمونه

خواهرش چن وخ پیش با پول و کمکای این ماشینشو عوض کرد 

درصورتی که مبایل من خرابه برام نمیگیره

دنبال حرف بقیه س که همه بگن این مشتیه و حاجیه و.....

گنده بازی خلاصه

خیلی هم دوسم داره

منم دوسش دارم

اما از شخصیتش اصلا خوشم نمیاد😑👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بگو فلانی میگفت شوهرت اینه چرا برات ی گوشی خوب نمیخره

یا فلانب اومده بود تو خونه وسایل پذیرایی نبود ی جوری نگا میکرد

با هرکس از نقطه ضعفش جلو برو

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

براش خرج بتراش مثلا گوشی رو داغون کن بگو گوشی ندارم ....مجبور  که شد بخره اونوقت هر جا نشستی و خودش هم بود کلی ازش تعریف کن بگو شوهرم برام اینو خریده .شوهرم برامون اینکار رو کرده .شما اینقده بزرگش کن که دیگه نیازی به تعریف بقیه نداشته باشه .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........