2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دوسم داره ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 48 پست

توهم جلو بقیه بگو حسرت یه مسافرت دارم گوشیم خراب پول ندارم کلاس برم تا جلو همونا ضایع بشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سوسکی و غیر مستقیم از کسایی تعریف کن که برا زنشون خرج می کنن 

بگو مثلا خانم فلانی می گفت فلان همسایه چ قد دست و دل بازه چ قد وضعش خوبه  دست و بال زن و بچشو دیدی پر طلا کرده 

یا چ می کنم موبایل خانمشو دیدی

اینکه عاشق خودنماییه مطمینم باش تو هر کاری کنی ترک نمی کنه لااقل ی کاری کن واسه تو خرج کنه 

لطفا جای خدا نباشید. 
عیبش مغزمو درد میاره زندگیمو لنگ میذاره

از نظر من هیچ‌زندگی و مردی نیست مغز ادمو درد نیاره اما میشه روشون با سیاست کار کرد تا بهتر بشن من خودم نتیجه گرفتم با اینکه شوهرم خیلی بد بود ولی صبر میخاد زمان و کم نیاوردن 

خیلی هم حالشو میگیرم ناراحت میشه دست خودم نیس حرص میخوزم از یه طرف میخوام از این رفتاراش دست بردا ...

دوستان درست میگن اون تو وجودش یه خود کم بینی داره که ازین طریق داره جبرانش میکنی اگه شما بتونی این حس جبران رو بهش بدی و جلوی خودش و دیگران کارایی که برا کرده رو بزرگ جلوه بدی به نظرم به هدف برسی، البته وقتی واقعا کاری در حقت کرد این طور نباشه که جنبه غیر واقعی داشته باشه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
بگو فلانی میگفت شوهرت اینه چرا برات ی گوشی خوب نمیخره یا فلانب اومده بود تو خونه وسایل پذیرایی نبود ...

اره تازگی میگم

برا همین یه چهار روز پیش بود سر همین حرفا سه جف کفش برام گرف

آخه سه جفتو من میخوام چیکار

تعادل نداره نمیدونم چرا اینجوریه

خب پول اون دو جفت اضافه رو میدادم چیزای دیگه هم میخریدم😕

یکی بزن وسط،کلش،حالش،جا بیاد خواهرشوهر کوفت بخوره یا کوفت بگیره والله

ماشینش خوب بود گف میخوام عوض کنم

صد سال یه بارم سراغ اینو نمیگیره زنگ زد ۴۰ تومن گرف درد خورده

به قرآن من که راضی نیستم

اره تازگی میگم برا همین یه چهار روز پیش بود سر همین حرفا سه جف کفش برام گرف آخه سه جفتو من میخوام ...

وقتی خریده ول کن دیگه این حرفو ک بزنی پولو بزار چیز دیگه بخرم ینی برا خودت ارزش قائل نیستی

میری مانتو بخری دو سه تا بردار    گوشی خوب بگو برات بخره

براتو نخره ب خواهرش خرج میکنه بزار ده تا بخره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
براش خرج بتراش مثلا گوشی رو داغون کن بگو گوشی ندارم ....مجبور  که شد بخره اونوقت هر جا نشستی و ...

نه عزیزم نمیخوام به دروغ خرجی بتراشم

واقعا گوشیم داغونه باتری خالی میکنه و مال ۲۰۱۵ هست

صمنا اگه گنده ترش کنم این به رفتاراش ادامه میده

من میخوام این دست از رفتاراش برداره

خیلی شخصیتش رو مغزمه😝

نه عزیزم نمیخوام به دروغ خرجی بتراشم واقعا گوشیم داغونه باتری خالی میکنه و مال ۲۰۱۵ هست صمنا اگه گ ...

دروغ چیه .خب گوشیتون خرابه دیگه .یه مدت که در دسترس نباشید میفهمه باید گوشی جدید بخره ...این فقط یه نمونه است .خونه و زن که بی خرج نمیمونه ....شما بگردی پیدا میکنی .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب مسافرت وموبایل خریدنم باید براش خودنمایی باشه بهش بگو

به قرآن نمیدونم چرا واسه خودش و من خرج کنه خودنمایی براش محسوب نمیشه

شانس منه😂

بعدم من میخوام این شخصیت مزخرفشو تغییر بده