2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16975 بازدید | 211 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آخه چرا این کارو با بچه میکنن کلی اذیت میشه ،ما بچه رو قبل از چهل روز می‌بریم یذره گریه می‌کنه و تموم،بچه اون سنی زیاد تحرک هم نداره ک اذیت بشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
آره پسردایی من طفلک ۱۰ سالش بود خیلی کار بدی میکنن زیر ۱ سال باید ختنه کنن بچه کمتر درد بکشه خجالتم ...

تازگی ختنه شده عزیزم

درد هم داشت 

یعنی خجالت می کشید این اصلا نمیزاره کسی چیزی تنش کنه لخته داره فقط جیغ میزنه

خواهر شوهر من بچه هاشو ۴ و ۵ سالگی ختنه کرد خیلی بچه ها اذیت شدند،چون میخواستند بلند بشن راه برن یا بازی کنند مدام پاشون به محل ختنه میخورد و اذیت میشدند 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
شما دیدن خیلی سخت بوده یه ریز داره گریه میکنه معلوم نیست درد داره یا نه

1_آبروش رفته 2_خجالت کشیده3_درد داره ختنه تو سن بالا

ولی علت گریه هاش اینه احساس میکنه عزیز ترین کسانش بهش ظلم کردن

چه بی فکر بودن اصلا نمیفهمن چه تاثیری تو روحیه اون بچه میتونه بذاره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

برادر جاریم تو سن ۱۷ ختنه کردن ⁦^_^⁩با عمل جراحی

الان پسر جاریم ۶سالشه هنوز ختنه اش نکردن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا