2777
2789
عنوان

لطفا باهام حرف بزنید

247 بازدید | 25 پست

خواهرم داره ازدواج میکنه اونم با کسی که قبلا ازدواج کرده و طلاق گرفته و هیچ پولی نداره و اختلاف فرهنگی و طبقاتی زیادی هم دارن 

خواهرم میگه بهش اعتماد دارم که خوشبختم میکنه و جربزه داره،حالا 

مامانمو شوهرم رفتن تحقیق 

گفتن پسره خوبیه

اما خانواده ش کمی ایراد دارن 

تازه پسره خونشون تو روستاست و اصلا نمیدونیم از این همه پسر چرا خواهرم اینو انتخاب کرد 

حالا که شوهرمن دروغای پسرو در آورده 

مامانم اینا طرف پسرو میگیرن و با شوهر من پس افتادن دلیلشون هم اینه که شوهرم منو خیلی اذیت و کتک و خیانت کرده و به نوعی قبلا از چشم فامیلم افتاده 

و چون علم شنگه زیاد راه میندازه،

امروز مامانم و خاله م‌و دختر خالم اومدن خونه ما که در مورد این ازدواج بحرفیم

شوهذم زنگ زد من از ترسم نگفتم که خاله هام اینجان 

نگو دم دره سوهرم و ماشینشون رو میبینه 

و به خاطر گفتن این دروغ با مامانم جلوی خاله م خیلی بی احترامی کرد،

و حالا دم ازدواج خواهرم میونه من مامانم شوهرم و خاله هام شکر آب شد،همین امروز هم کلی دعوا کردیم و کتکمم زده مامانش اینا اومدن 

هر قدر میگم شوهرم خیلی تو این ازدواج خواهرم دخالت میکنع و اصلا نمیذاره ، بازم طرف من نبودن و واقعا الان یه بدبختم 

میشه کمی نصیحتم کنین 

بی خیال زندگی ات رو بچسب

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه داره حسودی میکنه دیگه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرت خودش ماشالله پر ایراد از ازدپاج خواهرت ایراد میکیره به اپن چه شما شرایط حدا شدن نداری؟

من یه پسر دارم جونم کنده میشه اگه ناراحتیشو ببینم گرچه الانم هر روز شاهد دعوا و کتک کاریه 

میشه کمی نصیحتم کنین 
من یه پسر دارم جونم کنده میشه اگه ناراحتیشو ببینم گرچه الانم هر روز شاهد دعوا و کتک کاریه 

بله اینجوری هر روز داره اب میشه

همیشه بچه طلاق بد نیست

اون بجه پاغون میشه با هر دعوا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

عزیزم ب شوهرت بگو دستت دردنکنه خیلی بخاطر خواهرم اذیت شدی و زحمت افتادی اما دیگ بیخیال تو دخالت نکن تا اگرم بد باشه چیزی ب اسم تو ننویسن چون اگرم خوب بشه ازتون تشکر نمیکنن پس دخالت نکنید اینجوری عمسرتم با خانوادت اشتی میکنه اصن بگو بزار بد باشه بما چ ربطی داره هرکس صلاح زندگی خودشو داره تو همسرتو بچسب 

عزیزم ب شوهرت بگو دستت دردنکنه خیلی بخاطر خواهرم اذیت شدی و زحمت افتادی اما دیگ بیخیال تو دخالت نکن ...

همسر دیونه عوضی کتک کار بد اخلاق خیانتکارم ؟ واقعا جایی برای حمایت میذاره 

میشه کمی نصیحتم کنین 

ممکنه شوهرت غلو کنه و حرفاش یجور حسادت باشه .

تو که شوهرت ببخشید هپلیه ، قاطی مسائل خانواده نمی کردیش. خودت کم مشکل نداشتی که .

شخصیت شوهرت داغونه متاسفانه

طبیعیه که حرفاشو باور نکردن

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..