2777
2789
عنوان

لپ تاپ خریدم چیش رو امتحان کنم ؟

88 بازدید | 11 پست

تا یک هفته گارانتی داره . چیش رو امتحان کنم ؟

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

اگه لپ تاب قویه و گیمینگه یه برناکه پنجمارک دانلود کن مثل تری دی مارک و تست کن اگه نیست و معمولیه باهاش یکم کار کن فیلم ببین و ببین چقد داغ میشه و اینکه مشخصاتشو ببین چیه ببین به قیمتی که خریدی میارزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر لپ تابی ویژگی خودشو داره در کل بستگی داره واسه چه کاری بخوایش 

ولی در کل باید رام و گرافیک و مدل لپ تابو در نظر بگیری 

سی پی یو و هارد هم مهم هستش 

برای متوجه شدن اینام باید تو گوگل بخونی درموردش هر کدوم رو!!

لپ تاب استوک که گرفتی باید حواست باشه عزیز

میشه بگی چی گرفتی؟ چا مارکی و چه قیمتی؟ ممنون میشم

توشیبا گرفتم پنج و نیم

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
سلام عزیز خوبی؟ شما پسرتون رفلاکس داشت؟ گفتین بهش شیرخشک ببلاک ای آر میدادین چیکار کردین یبوست نشد ...

سلام عزیزم پسرم الان شش سالشه . رفلاکسش هم تا یک سال و دوماهگی خود به خود کامل رفع شد . 

دکتر بهش شیر ببلاک ای ار داده بود با یه قطره پدی لاکت اگر اشتباه نکنم و یه شربت امپرازول که دست ساز بود داروخانه تو شیشه میریخت . 

اینا رفلاکسش رو امروم میکرد ولی همچنان روزی یک بار دوبار بالا میوورد . 

زیر سرش هم موقع خواب باید از بدنش یه کم بالا تر میبود 

چجوری بفهمم رفلاکسش آلرژیکه؟چه علایمی داره؟

الرژیک رو نمیدونم . پسر من از شش روزگی شیر رو فورا بالا میوورد . یا بعد از پنج دقیقه بعد از شیر خوردن شید با فشار بالا میورد و شیر گرم بود 

سلام عزیزم پسرم الان شش سالشه . رفلاکسش هم تا یک سال و دوماهگی خود به خود کامل رفع شد .  دکتر ...

منم شیر ببلاک ای آر دادم تو دو هفته فک کنم ۷ بار بهش دادم اما یبوست شده فک کنم مال شیره.شیر خودم کمه .شیر خودمو که میخوره زود بالا میاره خواب نداره اصلا .از خواب بیدار میشه استفراغ میکنه یا آروغ میزنه با اینکه قبلش آروغشو میگیرم و نیم ساعت عمود نگهش میدارم.تو گلوش انگار همیشه ی چیزی هست .

منم بهش اس امپرازول میدم اما تاثیر چندانی نداره

منم شیر ببلاک ای آر دادم تو دو هفته فک کنم ۷ بار بهش دادم اما یبوست شده فک کنم مال شیره.شیر خودم کمه ...

دیگه تا یکسالگی باید باهاش کنار بیای . اگر وزن گیریش خوبه زیاد نگران نباش