2777
2789
عنوان

برای سوختگی چی خوبه که زود خوب بشه ودردش کمتربشه

| مشاهده متن کامل بحث + 49745 بازدید | 48 پست
کجایی مادر بزرگم یه دارو میسازه اب رو آتیشه خیلی یخت درست میشه ولی آنی خوب میکنه

دورم‌سیستان‌بلوچستانم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلو ئه ورا بمال روش.اب رو اتیشه . البته نظر دوستان هم محترم و صحیح بود

نه نمیشه سوختگی درجه دو نباید هرچیزی بماله ممکنه واکنش نشون بده

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
کاش بهش یه مسکن مثل نوافن بدی با خواب اور بخوره اروم بگیره 

دکتربراش ناپروکسین نوشته دادم خورد الان خوابید ولی همش میگه میسوزه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
نه نمیشه سوختگی درجه دو نباید هرچیزی بماله ممکنه واکنش نشون بده

یعنی منظورته که سوختگیش کمه یا زیاد ؟

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
ای وای  عسل خوبه کمی میسوزونه ولی بعد خوب میشه.عسل خوب باشه زودتر خوب میشه.

میترسه نمیزنه میگه خشک بشه چطوری پاکش کنم

دکتربراش ناپروکسین نوشته دادم خورد الان خوابید ولی همش میگه میسوزه

خیلی بده  انشالله دردش آروم بشه 

پنکه ای چیزی بزار دستش 

چیزی هم نزن ممکنه واکنش نشون بده حتما باید بری سوانح سوختگی 

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

واسه سوختگی سطحی پماد بتامتازون اگر همون لحظه اول یه لایه بزنی روش هم دردشو میبره هم نمیزاره تاول یا قرمز شه وقتی زدی یکم تحمل کن چندلحظه درد بیشتری میگیره چون داره سریع  اثرشو میزاره 

♥️•• ᎩᎧᏬ ᏗᏒᏋ ᎷᎩ ᏕᏖᏒᎧᏁᎶᏋᏕᏖ ᎮᎧᎥᏁ
زدم بهش‌بهترنشد‌دکتر گفت پوست شوبکنین ازوقتی کند بیشتردردداره

اگه نمیکند و شستشو نمی‌داد, گوشت اضافه در می‌آورد

اگه عمیق سوخته فردا هم برین برا شستشو

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
نه زیاده 

خوب عزیزم .دیگه بدتر از دایی من نیست که با صورت و دستاش افتاد تو‌کوره اتیش دو سه ماه بیشتر بستری شده .آلوئه ورا می خورد حتی 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
وااای با چی سوخته؟😥😰  کلا دکتر ۳تا پماد میده  سیلور .  نیتروفورازون.  آد این ...

سلیورداد بااب رادیات ماشین سنگین