2777
2789
عنوان

برای سوختگی چی خوبه که زود خوب بشه ودردش کمتربشه

| مشاهده متن کامل بحث + 49673 بازدید | 48 پست
اگه نمیکند و شستشو نمی‌داد, گوشت اضافه در می‌آورد اگه عمیق سوخته فردا هم برین برا شستشو

روزی سه بارباسرم میشوره سوختگیش زیاده

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه سوختگی سطحی پماد بتامتازون اگر همون لحظه اول یه لایه بزنی روش هم دردشو میبره هم نمیزاره تاول یا ...

سوختگیش زیاده ۵روزه سوخته هروز تاول میزنه تاامروزکه پوسشوکندالا گوشت دستش معلومه صورتیه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
ببین آب رو آتیشه اینی ک میگم برو به مشت قند بیار یکم آب بریز روش نرم بشه آب بشه بزارش رو دسش به دو ...

باشه امتحان میکنم اگه بزاره میگه هرچیزی نمیزنم یوقت بدترنشه

سلیورداد بااب رادیات ماشین سنگین

عه یعنی نیترو فورازون نداده؟ آنتی بیوتیکه منم سوخته بودم درجه ۲ نیترو فورازون با پماد ویتامین آد بیمارستان برام قاطی میکرد در حجم خیلی زیاد 

بعد پانسمان میکرد ویتامین آد یکم سوزشش کمتر میکنه  روزای اول میرفتم بیمارستان پانسمان میکرد 

بعدش دیگه خودمون انجام دادیم ولی برا سوزشش هرچی هم بزنی فایده نداره به من گفت مسکن بخور منم مجبوری میخوردم

روزی سه بارباسرم میشوره سوختگیش زیاده

شستشو الکی که مث اب بریزی روش فایده نداره 

مامان من پاش سوخته بود هرروز میبردیمش بیمارستان با سرم و پماد و گاز استریل میوفتادن به جون پاش برا شستشو...مامانم جیغ میزد و گریه ...اخراشم غش و ضعف 

دکتر میگفت گوشت اضافه میاره اگه همکاری نکنی برا شستشو

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
عه یعنی نیترو فورازون نداده؟ آنتی بیوتیکه منم سوخته بودم درجه ۲ نیترو فورازون با پماد ویتامین آد بیم ...

یه دکتر دیگه رفت فکرکنم اون داد چقدرطول میکشه دردش اروم بشه الان۵روزشده 

من اینو قول میدم ک خوب میشه🙂 اعتماد کن بهم پاشو بیار بزار .

چشم حتمن میزارم براش خیلی ممنون خداکنه خوب بشه

یخ بزار . تریاک هم بکش دردت کم شه

تونت نگاه کردم یخ خوب نیست تریاک هم که نمیشه

یه دکتر دیگه رفت فکرکنم اون داد چقدرطول میکشه دردش اروم بشه الان۵روزشده 

خیلی ادامه داشت حتی بعد اینکه خشک شد ایندفعه هی میخارید شدیید نمیدونستم چیکارش کنم

بعد میخاروندمش میسوخت هرروز هم تغییر میکنه شکلش