2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها😑

1050 بازدید | 27 پست

سلام،(بچه ها نمیدونم من خیلی حساسم یا این موضوع اصلا چیز مهمی نیست)

تولد پسر من حدود یک هفته زودتر از دختر خواهر شوهرمه با اینکه پسر من ۵سالشه تا حالا خواهر شوهرم زنگ نزده تبریک بگه تو این ۵ سال،از یه طرف مادرشوهرم زنگ میزنه ولی مثل اون یکی نوش برخورد نمیکنه از شب قبلش برای نوه کوچیکش پست و استوری میذاره کلی تحویل میگیرشون اما با ما اینجوری نیست فقط تظاهره با اینکه من هر سری سر هرمناسبتی تبریک میگم پسرم امسال بهم گفت چرا عمه منو دوست نداره...تصمیم گرفتم منم امسال مثل خودشون باشم بده بنظرتون؟

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

تازه افتادی تو راه راست،مستقیم برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه افتادی تو راه راست،مستقیم برو

من تا وقتی بچم نگفته بود به روشون نیورده بودم اما هرچقدر من یا شوهرم بد باشیم یا ازمون بدشون بیاد حداقل نباید بچرو دخالت بدن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

رابطه عمه متاسفانه 

خیلی تحت تاثیر رابطه ای هست که با برادرشون داشتن

لابد با شوهرت خوب نبودن 

یا شوهرت خوب نبوده 😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

Brat mohem nbashe

نبود تو این ۵سال ولی وقتی بچم گفت منو دوست نداره و گفت چرا دلم خیلی شکست من با بچه اون جوری رفتار میکنم که کلا ازبغلم پایین نمیاد هروقت پیشمونه کلا میاد طرف من با اینکه دوسالشه اصلا دوست نداره بره خونشون خب چی میشد اونام مثل من با بچم رفتار کنن

اینکه خواهرشوهرت زنگ نمیزنه شما هم زنگ نزن برای تبریک گفتن

ضمن اینکه میتونی زنگ بزنی و تبریک بگی یا حتی قبل تولد بچت خواهرشوهرتو دیدی همین حرف کودکانه بچت رو بهش بزنی ببینی عکس العملش چیه

ولی اینکه مادرشوهرت استوری میزاره برای اون یکی نوش بسته به روابط داره حتما مادر اون یکی نوه هم خیلی به مادرشوهرش اهمیت ویژه میده

رابطه عمه متاسفانه  خیلی تحت تاثیر رابطه ای هست که با برادرشون داشتن لابد با شوهرت خوب نبودن& ...

چرا اتفاقا همش به مامانش میگفته شوهرم مثل باباشه ده سالش بود باباش فوت کرد از وقتی چیزیش میشد مامانشو صدا میکرده شوهر من میدوییده جلوتر از همه نمیدونم چرا واقعا