2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 27 پست
اینکه خواهرشوهرت زنگ نمیزنه شما هم زنگ نزن برای تبریک گفتن ضمن اینکه میتونی زنگ بزنی و تبریک بگی یا ...

استوری اینا واسه من مهم نیست میترسم ببینه باز بگه منو دوست ندارن خب تاثیر منفی ای که میذارن تا اخر عمر با بچس

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

اره مثل خودشون رفتار کن، مادرشوهر از خدا بی خبر منم فرق می زاره دختر خواهرشوهرم رو می زاره رو چشماش بچه های منو تا حالا بغل نکرده، یا یه آبنبات دستشون نداده، پسرم میگه مامان اون مادربزرگ ما نیس ما رو دوست نداره، هر سال روز دختر برای دختر خواهرشوهرم کیک می گیره جشن و کادو می گیره، امسال که دخترم نه ماهشه روز دختر یه زنگ نزد تبریک بگه ولی برای اون نوه اش بازم جشن گرفت، شوهرم عصبانی شد زنگ زد گفت تو که اینقدر فرق می زاری روز مادر هم ما بهت تبریک نمی گیم گفت اگه نمی زارم زن و بچه ام هم تبریک بگن بهت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازاین فرق گذاشتنا من دخترم و باپسر جاریم همین هستن ولی خیلی پسر اون می‌خوان چون که فقط پسر دوست ...

اونا برعکسن من اصلا موافق فرق گذاشتن نیستم حتی اگه برعکس بودم ناراحت میشدم

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اره مثل خودشون رفتار کن، مادرشوهر از خدا بی خبر منم فرق می زاره دختر خواهرشوهرم رو می زاره رو چشماش ...

شوهر من میگه ولشون کن تو خوب باش😬

استوری اینا واسه من مهم نیست میترسم ببینه باز بگه منو دوست ندارن خب تاثیر منفی ای که میذارن تا اخر ع ...

عزیزم اتفاقا بچه باید فرق کسایی که خیلی دوستش دارم با بقیه بفهمه

الان دختر من ۸ سالشه و قشنگ فهمیده مادر من خیلی بیشتر از مادرشوهرم دوستش داره و من خیلیم راضیم که بچم خودش فهمیده و اونجوری که برای مادرم دل میسوزونه به مادرشوهرم اهمیت نمیده

اونا برعکسن من اصلا موافق فرق گذاشتن نیستم حتی اگه برعکس بودم ناراحت میشدم

نمیدونم چرا این جوری میکنن با اینکه مادرشوعرم دختر نداره باید دخترمنو دوست داشته باشه ولی اون بیشتر دوست داره یکسری جلو خودم گفت به جاریم گفته من پسرتورو ازصدتا دختر بیشتر دوست دارم خیلی ناراحت شدم که جلو من این حرفو زد 

به نظرم از زبون خود پسرت بهشون گلایه کن حتماً، چون خیلی بیشعورن، دیگه تو هم محلشون نزار آره بی تفاوت ...

اخه نمیخوام تو جمع بگم یا جلو بچه ها من میگم شوهرم بگه چون اگه من بگم میگن حسودی یا فلانی تلفن کرده اشغال بودین در صورتی که پشت خطیمون فعاله یام کلا میگن اوشاخ ده جدی نگیر 

نمیدونم چرا این جوری میکنن با اینکه مادرشوعرم دختر نداره باید دخترمنو دوست داشته باشه ولی اون بیشتر ...

منم بودم ناراحت میشدم...

ببین من تولدم استوری میکردم تولد خودم هیچ کس تبریک نمیگغت منم اونا تولد استوری کرذن قشنگ نواه میکردم ...

من مسئلم استوری نیست ازین میسوزم که جاریم با اینکه شهرستانه تلفن تو خونش نداره پاشده رفته خونه مادرش زنگ زده ازونجا تبریک گفته اون وقت عمش که ۲۴ساعته انلاینه حداقل یه تبریک خشک و خالی نداد بعد برای همه این کارو میکنه اگه کلا واسه کسی نذارن خب واسه همه اینطوره نه اینکه واسه همسایه و زنداییای شوهرشو همه بذارن به نوه و برادرزاده شون که برسه نکنن اگه منم مثل خودشون بودم دلم نمیسوخت میگفتم تقصیر منه ولی به شوهرم گفتم این سری بپرسه منو دوست ندارن میگم ندارن ،همه مجبور نیستن بچه دیگرانو دوست داشته باشن ولی لزومی نداره با رفتتر به بچه ثابت کنن که

من مسئلم استوری نیست ازین میسوزم که جاریم با اینکه شهرستانه تلفن تو خونش نداره پاشده رفته خونه مادرش ...

با شما بدن عزیزم چشم دیدن بچه رو هم ندارن اتفاقا مشخصه بچه ات شما خاری تو چشمشون هستین... 

دیوه از سوزش زیادی اینجور خودسون خالی کردن.. دراینده بچه ات نگاشونم نمیکنه رفتارشون ببینه

با شما بدن عزیزم چشم دیدن بچه رو هم ندارن اتفاقا مشخصه بچه ات شما خاری تو چشمشون هستین...  دیو ...

من دلم نمیخواد باهاشون بد باشه مگه ادم چقدر عمر میکنه اخه ...ولی شما درست میگی از همون اول که اون یکی نوش بدنیا اومده هرکاری من کردمو بهم گفته نکن خوب نیستو دختر خودش داره پیاده میکنه هر سریم ازم پرسیده اشکال کارشو خدایی من گفتم بهش حتی برنامه غذاییم خواست به دو دقیقه نکشید رفتم گشتم براش فرستادم... الان پسر من با اینکه ۵سالشه ولی زبان انگلیسیش خوبه و گاها ازین اصطلاحا حتی تو بازیاش استفاده میکنه...آخه اینا کجاش حسادت داره من باشم خوشحالم میشم

من دلم نمیخواد باهاشون بد باشه مگه ادم چقدر عمر میکنه اخه ...ولی شما درست میگی از همون اول که اون یک ...

عزیزم میزان حسادت ادما باهم فرق داره مراقب بچه ات باش خیلی توجمعشون... 

برات مهم نباشه بعضیا هدفشون اینجور دعوا درست کنن. من حات باشم مثل خودشون رفتار میکنم نمیتوننم اعتراض کنن اونوقت چون میدونن توهم برا گفتن حرف داری بعضی وقتا محبت زیادی دردسر میسه برا خود ادمدبا هرکس باید مثل خودش بود گلم

عزیزم میزان حسادت ادما باهم فرق داره مراقب بچه ات باش خیلی توجمعشون...  برات مهم نباشه بعضیا ه ...

من دو ساله پیش این رویه رو پیش گرفتم مادر شوهرم اومد خونمون جلو شوهرم گفت دعوامون انداخت قبلشم البته تلفنی همینکارو کرد دلش خنک نشد پاشد اومد چند روزم موند خونمون باز دوباره شروع کرد ولی این سری من ساکت نبودم گفتم اگه بده چرا پس خودتون انجام میدین هی گفت نه دخترم اوشاخ ده تو بزرگی تو عاقلی هیچ وقت جواب نداده بودم بهشون هی نیشم زدن الانم که اینطوری سر پسرم خالی میکنن تازه من یه بار فقط زنگ نزدم حال خواهرشوهرمو بپرسم که مریض بوده زور اومده بهشون