2777
2789
عنوان

خیلی باهم متفاوتیم

69 بازدید | 7 پست

خانواده شوهرمومیگم اصلا نمیتونم درکشون کنم 

خیلی بی احساس خشن یکسره غیبت بقیه رومیکنن و فحششون میدن مادرشوهرم از الفاظ بداستفاده میکنه فکرمیکنم زن و فقط بایدشکمشو سیرکرد، خسیسن بد مردمو میخان ازناراحتیشون خوشحالن پسرا وابسته و حرف گوش کن پدرومادر

دیگه چی بگم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اگر مثل اونا نیست و راضی هستی ، بیخیال بقیه...

چرا بالاخره خیلی رفتاراش شبیه اوناس ولی به نسبت بهتره از اونا ولی چون همسایه ایم میبینمش ن شوهرم هرروز باهاشون بالاخره روش تاثیرداره

چرا بالاخره خیلی رفتاراش شبیه اوناس ولی به نسبت بهتره از اونا ولی چون همسایه ایم میبینمش ن شوهرم هرر ...

اگر رفتار شوهرت به حدی شبیه اوناست که اذیتت می‌کنه باهاش صحبت کن و با اصلاح رفتار خودت باعث اصلاح رفتارش بشو

اگر فقط غصه خانواده شوهرت و اخلاقشونو میخوری، اگر میتونی اصلاحشون کنی و اراده ش رو داری بسم الله ... اگر نه که شما مسئول تربیت اونها نیستی که...

اگر رفتار شوهرت به حدی شبیه اوناست که اذیتت می‌کنه باهاش صحبت کن و با اصلاح رفتار خودت باعث اصلاح رف ...

خیلی  باهاش حرف میزنم بی فایدس

خیلی  باهاش حرف میزنم بی فایدس

من که واقعا برام تجربه شده کلا تاثیر کلام خیلی کمتر از رفتاره...

معمولا آقایون تمایلی به شنیدن نصیحت اونم درباره اینکه فلان رفتار اشتباهه و اصلاحش کن ندارن و بیشتر گارد میگیرن...