2777
2789

میدونستم کیلومتر ها توی یه استان دیگه سرکاری...با اینکه میدونم دیگه تو این دنیا بهم نمیرسیم...ولی عزیزم امروز خیره شده به در خونتون با این امید که ماشینتو بیاری بیرون زیر سایه درختا پارک کنی...امروز خیره شدم به همونجایی که نشسته بودی روبه رو خونمون و باهام چت میکردی...دلم هواتو کرده اما دیگه قسمت هم نیستیم...کاش یبار دیگه فقط یبار دیگه برمیگشتیم به قبلا...کاش یبار دیگه دعوام میکردی میگفتی خدافظی نکن دلم طاقت خدافظیتو نداره...

چیکار میکنی...کی جای من اومده..‌خوشبحالش که تو رو داره...دیشب مامانت میگفت ۳۲ روز دیگه میای ...اخ قربون قد و بالات برم دلم تنگه برات😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره......ولی فراموش نمیشه💔

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

این حجم از احساسات غیر قابل باوره

منی که خودم تجربه دارم میدونم قابل باوره

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

عزیزدلمم احساسات قشنگتو حروم آدمای بی ارزش نکن وقتی به یه چیزی خیلی فکر میکنی افسرده میشی کائنات هم ...

من نخواستم ادامه بدم ...چون خانوادم نزاشتن

اگه خودش میکشید عقب هیچ غمی نداشتم بهش فکرم نمیکردم

اره ...کسیکه اصلا دوستم نداره 💔😔اگه یه صدم ازش تعهد میدیدم بخدا پاش میموندم ولی ندیدم که ندیدم

عزیزم برو مشاوره 

درسته توی همچین شرایط تو قرار نگرفتم اما درکت میکنم 😔🌺