بخدا همش تويه اين چندسال ازش كتك خوردم ادم مگه زن حامله رو ميزنه ولي هربلايي سرم اورده الان زنده مردش واسم فرق نميكنه اونقد از چشمم افتاده، از اول ازدواج نگو كلاه گيسه منو گول زده بود
فقط همین قربون لب ودهنت برام ارزش قائل نیست تحقیرآمیز باحرفاش
چی بگم....یه کاری بکن حساب کار دستش بیاد ولی مدیریت شده،بی گدار ب آب نزن.برو پیش مشاور،باز اونا بیشتر دیدن و شنیدن بهتر میتونن کمکت کنن.ما یه چیزی میگم از سر خامی و بی تجربگی میبینی بدتر میشه.
والا خوش بحال شوهرت چه زن خوبی داره من که شوهرم از گل کمتر بهم بگه ناراحت میشم چه برسه که کتکمم بزنه ...
آخه بعدش یه کارایی میکنهکه اون کتکه رو میشوره میبره خیلی در اختیار منو بچمه هر کاری بگم میکنه بدون مشورت و اجازه من کاری نمیکنه منم گاهی خیلی عصبیش میکنم
آفرین دقیقن منم همینجوریم طوری که با کوچک ترین حرفی زود ناراحت میشم طبیعی هست واسه ما خانوما
من به شوهرم هزار بار گفتم دم پریودم شرایطمو درک کن من عصبی میشم تو سکوت کن فقط یک هفته زمان بده خوب بشم تا آروم بشم اونم در جواب میگه چرا خواهر مادر من اینجوری نمیشدن کلا یک ماه یکنواخت بودن تو از یه هفته قبلش دهن منو سرویس میکنی
وای که چقدر خندیدم مگه زمان پریود اونارو میدونسته چقدر زرنگه
نه نمیدونسته من بهش گفتم همه خانما در ماه یک هفته خلق و خوشون عوض میشه عصبی و زودرنج میشن اونم هر بار میگه که تو خونه ما چند تا دختر بود و مادرم همشون رفتاراشون هر ماه نرمال بود هیشکی وحشی نمیشد مثل تو منم میگم اونا طبیعی نبودن حتما پریود نمیشدن😂