2777
2789
چند روز پیش شوهر منم کتکم زد کتفم انقدر درد میکنه تو رختخواب نمیتونم صاف بخوابم بدنم کبوده امروز رفت ...

بمیرم برات عزیزم 

من تاحالا۳باری زده درحدکم

بعدانقدپشیمون میشه

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 
وا پس بیچاره مجبوره بره مو بکاره 😂😂

بخدا همش تويه اين چندسال ازش كتك خوردم ادم مگه زن حامله رو ميزنه ولي هربلايي سرم اورده الان زنده مردش واسم فرق نميكنه اونقد از چشمم افتاده، از اول ازدواج نگو كلاه گيسه منو گول زده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات عزیزم  من تاحالا۳باری زده درحدکم بعدانقدپشیمون میشه

منو از دوران دوستیمون‌ میزد عصبی نیست اخلاقای مثبت زیاد داره ولی وقتی خیلی عصبی بشه کنترلشو از دست میده.خیلی دوسش دارم جونم به جونش بستس

فقط همین قربون لب ودهنت برام ارزش قائل نیست تحقیرآمیز باحرفاش

1. چی بگم....یه کاری بکن حساب کار دستش بیاد ولی مدیریت شده،بی گدار ب آب نزن.برو پیش مشاور،باز اونا بیشتر دیدن و شنیدن بهتر میتونن کمکت کنن.ما یه چیزی میگم از سر خامی و بی تجربگی میبینی بدتر میشه.
چند روز پیش شوهر منم کتکم زد کتفم انقدر درد میکنه تو رختخواب نمیتونم صاف بخوابم بدنم کبوده امروز رفت ...

والا خوش بحال شوهرت چه زن خوبی داره من که شوهرم از گل کمتر بهم بگه ناراحت میشم چه برسه که کتکمم بزنه نمیبخشمش اصلن

بمیرم برات عزیزم  من تاحالا۳باری زده درحدکم بعدانقدپشیمون میشه

من تويه سه ماهگي حاملگي كتك خوردم، چندبار هم زده صورتمو داغون كرده هربار بدتر از قبل زده چون دلش رحم نداره به حق اين شبا سپردمش به آقا امام حسين 

والا خوش بحال شوهرت چه زن خوبی داره من که شوهرم از گل کمتر بهم بگه ناراحت میشم چه برسه که کتکمم بزنه ...

آخه بعدش یه کارایی میکنه‌که اون کتکه رو میشوره میبره خیلی در اختیار منو بچمه هر کاری بگم میکنه بدون مشورت و اجازه من کاری نمیکنه منم گاهی خیلی عصبیش میکنم 

آخه بعدش یه کارایی میکنه‌که اون کتکه رو میشوره میبره خیلی در اختیار منو بچمه هر کاری بگم میکنه بدون ...

کلن دعواها همیشه تقصیر ما زناست واقعن شوهرا اکثرن مظلومن خدایش

آفرین دقیقن منم همینجوریم طوری که با کوچک ترین حرفی زود ناراحت میشم طبیعی هست واسه ما خانوما

من به شوهرم هزار بار گفتم دم پریودم شرایطمو درک کن من عصبی میشم تو سکوت کن فقط یک هفته زمان بده خوب بشم تا آروم بشم اونم در جواب میگه چرا خواهر مادر من اینجوری نمیشدن کلا یک ماه یکنواخت بودن تو از یه هفته قبلش دهن منو سرویس میکنی

من به شوهرم هزار بار گفتم دم پریودم شرایطمو درک کن من عصبی میشم تو سکوت کن فقط یک هفته زمان بده خوب ...

وای که چقدر خندیدم مگه زمان پریود اونارو میدونسته چقدر زرنگه

وای که چقدر خندیدم مگه زمان پریود اونارو میدونسته چقدر زرنگه

نه نمیدونسته من بهش گفتم همه خانما در ماه یک هفته خلق و خوشون عوض میشه عصبی و زودرنج میشن اونم هر بار میگه که تو خونه ما چند تا دختر بود و مادرم همشون رفتاراشون هر ماه نرمال بود هیشکی وحشی نمیشد مثل تو منم میگم اونا طبیعی نبودن حتما پریود نمیشدن😂