2777
2789
وا همه مردا اینجوری نیستن مک خودم شوهرم تاج سرمه از گل نازکتر تا حالا بهم نگفته

مگه شوهرشماروگفتم😐خدانگهش داره برات

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی . کمک بزرگی بود ♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خوش بحالت  دست راستت رو سر من 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
عزیزم اینکه کتک بخوری و بازم بمونی صبوری هست ولی این صبوری ب درد نمیخوره،فقط ارزشت رو میاره پایین.بر ...

فقط همین قربون لب ودهنت برام ارزش قائل نیست تحقیرآمیز باحرفاش

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

طلاق‌مراحلش چطوریه همسرم  اخلاقش تنده و همش بهونه میاره و منزوی هست من برعکس روززن وتولدم

سوپرایزکردمنو امشب یعنی سوپرایزش کردم که دعوا شد هیچوقت به این شدت منونمیزد بهم محبت نمیکنه 

چند روز پیش شوهر منم کتکم زد کتفم انقدر درد میکنه تو رختخواب نمیتونم صاف بخوابم بدنم کبوده امروز رفتیم حموم جای کبودیارو دید بوسم کرد ولی گفت پشیمون نیستم که زدمت معذرتم نمیخوام .من خیلی گاوم بازم دوسش دارم حتی گریمم نمیاد حتی میگم شاید حق داشته زده شاید من مقصر بودم😔

متاسفم برا شوهر عوضیت که دست روت بلند کرده 

ممنون تاسف فایده نداره بخداخستم فکر بچه هام نمیزاره بخوابم قهر کردم آمدم خونه پدرم