2777
2789

از بعدازظهری مثل پریود خونریزی دارم و به احتمال زیاد داره سقط میشه ولی فردا باید برم آز تا مطمئن بشم. میخوام ببینم با این وضعیت خونریزی باید نماز بخونم یا نه حکم پریود داره؟

اگه دایم آلوده ای حیضه فعلا

اگه کمتر سه روز شد استحاضس و باید قضای این سه روزم بخونی

اگه سقط بودخدا نکرده اولین جزء بچه که خارج شد نفاس شروع میشه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا توهمین شرایطم الان

بارداری دومم بود ☹

فک کنم نماز قبول نباشه بعدش باید غسل کنی

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
برای سوالات شرعی زنگ بزن ۰۹۶۴۰ احکام شرعی قم. امیدوارم خیر پیش روت باشه

الان نصف شبی اخه همه خوابن. گفتم برای نماز صبحم ببینم چه کنم. نماز معرب و عشامو همینطوری خوندم. البته قبل از هر نماز میشستم. اما به دلم ننشست

اگه دایم آلوده ای حیضه فعلا

عزیزم حیض تو بارداری نیست 

اگه واقعا سقط بشه بهش میگن نفاس 

تا ده روز نماز نداره بعد ده روز باید غسل نفاس بکنه 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
منم دقیقا توهمین شرایطم الان بارداری دومم بود ☹ فک کنم نماز قبول نباشه بعدش باید غسل کنی

منم بچه دوم بود.... خیلی ناراحتم. ان شاء الله برای شما سالم باشه. برای منم دعا کنید هرچی خیره پیش بیاد

عزیزم حیض تو بارداری نیست  اگه واقعا سقط بشه بهش میگن نفاس  تا ده روز نماز نداره بعد ده ...

چرا گلم اگه خون با شرایط حیض ببینی و سقط نباشه حیضه کاری به اینکه بارداری نداره عزیز

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
منم دقیقا توهمین شرایطم الان بارداری دومم بود ☹ فک کنم نماز قبول نباشه بعدش باید غسل کنی

نه عزیزم خونی که تو بارداری باشه و بچه سقط نشه هیچ غسلی نداره فقط باید لباس زیرتو عوض کنی و نماز بخونی 

ولی اگه سقط بشه تا ده روز نماز نداره بعد ده روز باید غسل نفاس کنی

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
نمیدونم... کلا بتا دیر رفت بالا. الان 14 روزه تاخیر دارم. تازه 3 روزه مثبت شده بود. ننیدونم چرا دا ...

شاید سقط نشه برو دکتر دارو بده و سونو بنویسه