2777
2789
عنوان

واسه شوهرهاى شما هم عاديه؟

474 بازدید | 28 پست

بچه ها شوهر من شب روز از سه تا جملش يكيش در مورد زنها هست فقط هم با مرداي ديگه صحبت زن رد و بدل ميكنن خودشم ميدونم بدتر از اون مردا شوهر من هست اين حرفا رو وسط ميكشه موندم باهاش چيكار كنم جلو چشمم تويه رستوران هيز بازي ميكنه تا بع زبون اوردم تهش يه دعوا شده كه اون سرش ناپي ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش میدونی چیه 

تو هم از مردای جذاب تعریف کنی  غیرتش که باد کرد حرفاشو یادش بنداز🤨

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم معلومه که شوهرای بقیه اینطوری نیستن شوهرت یه ادم هیز چشم ناپاکه طلاق بگیر برو پی زندگیت اصلا ...

چرا پس ادعاش ميشه همه مردها اينجوري هستن تويه اين زمونه 

بخدا نه راه پيش دارم نه راه پس با يه بچه از لحاظ روحي رواني داغون هستم بدجور خدا كاش يه دلم صبر بده 

ببخشيد واي خيلي بيغيرته من واسه خودم ارزش ميزارم واسه شخصيتم  

عجب.... این چیزا رو تو دوران شناخت ازش نمیدیدی؟ اخه مگه میشه اینجور مسائل و تحمل کرد 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻