2777
2789

اول همه بگم برا خودم نیس برا خواهرمه 

خواهرام دو قلو هستن یکیشون پارسال سال اول قبول شد رشتش پزشکیه و هیچ علاقه ای هم نداره صرفا برا رو کم کنی دختر عمم خونده و قبول شده اینا رو گفتم ک نگید از این خواهرم بپرسم چون همش نفوذ بد میزنه 

ولی این یکی خواهرم پارسال نیاورد و امسال به گفته مشاور آزاد میاره ولی خب مشکل اینه که پولشو نداریم بفرستیمش شهریش خیلی بالاس خواهرم از وقتی فهمیده افسردگی گرفته شبو روزش شده گریه کردن 

خودش میگه نمیتونم و توان ندارم دوباره بخونم 

وایی ینی تو این یه سال خواهرم از همه چی زد ک قبول بشه و هدفشم دندون یا پزشکی بوده اشکم براش در میاد از همه تفریحاش زد شبو روز فقط ۵ ساعت میخوابید و فقط فقط درس میخوند 

حالا به نظرتون میتونه بخونه برا سال دیگه؟ اخه همه میگن سال دیگه همینم نمیتونه بیاره 

مامان و بابام میگن بره پرستاری ولی اصلا علاقه به پرستاری نداره خودشو تو اتاق زندونی کرده بیرون نمیاد کارش همش گریس 

😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط می‌دونم اگر علاقه داره اینقدر ، یکسال دیگه هم بخونه 

و یا بالاخره از کسی قرضی بگیرین تا بتونه به آرزوش برسه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

رشتش چقدر شده مگه؟ امسال ظرفیت ها رفته بالا

مدرسش چی بوده؟ سال دومش بوده آره؟ مگه چقدر میخونده روزی؟ آخه انقدرم بخونی که دیگه فایده نداشته خواهر دیگت خودش ی پا مشاوره میتونسته بگه چطور بخون چیو نخون.... 

فقط می‌دونم اگر علاقه داره اینقدر ، یکسال دیگه هم بخونه  و یا بالاخره از کسی قرضی بگیرین تا بت ...

هیچکی نداریم ازش قرض بگیریم هرکی دورمونه از دم حسودن بهمون نمیدن 

خانم مادر من دبیره،  همیشه می گه شده فرش زیر پاتونو بفروشید بفرستیدش   بعدش شما می دونید خواهرتون از سال اولی که دانشگاهش تموم شد حقوق عالی می گیره ؟ می تونه پولتونو کامل برگردونه ، ولی یک سوال شما سهمیه هم دارید ؟