سلام خانما خونه ای ک ما توش مستاجریم خیلی داغونه بیشتر از سی سال ساختشه خیلی قدیمیه تمام درو پنجره ها خراب و زنگ زده کابینتا زنگ زده و دراشون یکی درمیون کنده شده تو زمستون از بس رطوبتیه ک دیوار و وسایل کپک میزنه تابستونا هم از جک و جونور پر میشه به دور از امکانات و تو حاشیه شهره صاحبخونمون بغل خونه ماشین تعمیر میکنه و حتی وقت خواب از سروصدا آسایش نداریم بخدا بچم روانی شده یه اتاق از خونه رو صاحبخونه رو به حیاط خودش کرده و اتاق نداریم و مدام تو اون اتاق رفت و آمده و حتی نمیتونیم راحت حرف بزنیم شوهرم گفت یکسال بشینیم پامیشیم ولی الان بعد یک سال زده زیر حرفش امروز باهم بحث کردیم من گریه میکردم و اون فعش میداد و به جای اینکه درک کنه میگفت از سرتون زیادیه و خلاصه دعوا کردیم بعد متوجه شدیم همسایه داخل اتاقین ک تو خونمونه امشب تو کوچه یجوری نگام میکردن خیلی ازشون خجالت میکشم خسته شدم از این وضعیت بنظرتون چیکار کنم دیگه روم نمیشه برم بیرون
دعای مقتل رو از مفاتیح دربیار ۱۰۰ مرتبه بخون به نیت خونه بهتر یا هر چی از خدا میخوای
دعای خیلی سریع الاجابه ای هست حتما جواب میگیری
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی امیدی هست من ک چشمم آب نمیخوره از این مرد هعی خدا
خواهرم دوسال پیش بدجور لنگ اجاره خونه بود بهم گفت منم این دعارو معرفی کردم دوروز بعد زنگ زد گفت این چه دعایی بود بالاخره تونستیم خونه اجاره کنیم با پول کممون نمیتونستیم الان دوساله تو اون خونه به خیر وخوشی بودن و انشاا..قراره برن خونه خودشون دیگه
برکت از این بیشتر
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
این دعا رو چرا میگن سنگینه؟ منم میخواستم بخونم ترسیدم راستش
من نشنیدم واعتقاد ندارم فقط میدونم به جفت خواهرام گفتم خوندن از حاجت روایی هم اونورتر جواب گرفتن یعنی خواهر بزرگم برای اجاره خونه خو ند الان صاحبخونه شده
و خواهرکوچکم برای بچه دارشدن خوند خدا دوتا پسر پشت سرهم داد دیگه وقت نفس کشیدن نداره
خودم که قبل همه اینها خونده بودم وخدارو شکر زندگیم روبراه شد
والا اگه منظورت دعای مقاتل هست من اینطوری شنیدم انگاری که مثلا یه تاثیر منفی داره توی زندگی آدم یه ...
لعن نداره
مقاتل گفته هرکی این دارو خوند وجواب نگرفت منو لعنت کنه
و من از اینجا فهمیدم بسیار مجرب هست چون گوینده یک همچین چیز سنگینی رو درمورد خودش گفته
یک شب صد مرتبه با تسبیح ولی با توجه کردن به چیزی که دارم میخونم یعنی فقط رو خونی نکنی کاملا با حضور قلب گریه وتضرع به درگاه خدا چون خدا با گریه وتضرع بنده دلش به رحم میاد