2777
2789
عنوان

دکتر غدد برای افزایش قد

14247 بازدید | 43 پست

سلام روزتون بخیر 🙂🌹

پسر هستم، 15 سال و 3 ماه سنمه قدم تقریبا 168_169 هست. پدرم 175 و مادرم 164. عمو هام هم قد پدرم هستن ولی داییم بالای 180 هست. خیلی دوس دارم قدم بلند بشه تموم فکر و ذکرم شده افزایش قد 🥲🥲                         چند ماه هست که رشد بسیار کمی داشتم. 

با توجه به ژنتیکم و قد کوتاهی که دارم فک نمیکنم زیاد رشد کنم، میخواستم ببینم اگه دکتر غدد خوب سراغ دارید برای افزایش تو تهران اگه معرفی کنید ممنون میشم 🙂🌹❤️

قدت میانگین مامان و بابات میش ولی من تو تهران ی دکتر میشناسم نمدونم هنوز هست یان من قبلا اونجا رفتم ...

یعنی تقریبا 169/5 میشم؟؟؟  اينجوری که خیلی کمه بچه ها معمولا قدشون از پدر مادر بلند تر میشه. 

اسم و شماره تلفن و آدرسش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سیزده ساله ست چند ساله که تحت نظر دکتر غدد برای قد هست

دکتر خیلی حاذق و خوبیه یکم بداخلاق

دکتر حسین منشادی

توی نت سرچ کن آدرس و تلفنش هست

من مطب شریعتی کنار حسینیه ارشاد میبرم

ولی فکر کنم یک مطب دیگه سمت شهرک غرب هم داشته باشه

ممنون  اگه بگید تو چه سنی نتیجه گرفتید و به چه مقدار و پسر هستید یا دختر ممنون میشم.  و ...

قرص دادن اگ نتیجه نگیرید امپول میزنن 

من ده سال پیش رفتم الان 21 سالمه

دخترهستم 165 قد

ممنون  اگه بگید تو چه سنی نتیجه گرفتید و به چه مقدار و پسر هستید یا دختر ممنون میشم.  و ...

پسر براادرم هم رفت چون پدرش قد کوتاه بود حدود ۱۶۷

وزنش کنترل کرد و با رژیم کم کرد

بعد هم آمپول زد و یهو قد کشید

الان پانزده ساله ست قدش حدود ۱۷۳ شده و دکتر گفت هنوز جا داره و بیشتر رشد میکنه