2777
2789
عنوان

دکتر غدد برای افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 14381 بازدید | 53 پست

برای قد پروتئین کافی و ویتامین دی ( از طریق آفتاب بیشتر) و ورزش کششی خیلی مهمه . یه آزمایش ویتامین دی هم بده و پروتئین مواد غذاییت رو چک کن به اندازه کافی در روز گوشت بخوری

نمیدونم به خدامن میگم اگه نمیکردم الان پشیمون بودم که اگر زده بودم چند سانت بیشتر قد میکشیدحالا که ز ...

سلام عزیزم ببخش باز مزاحمت میشم یه سوال برام پیش آمد

چرا دکتر کنار توقف بلوغ هورمون رشد تجویز نکرد؟ 

چون دکترا میگن کنار توقف بلوغ هورمون رشد باید استفاده بشه که به قد کمک‌ کنه توقف بلوغ به تنهایی تاثیر نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخش باز مزاحمت میشم یه سوال برام پیش آمدچرا دکتر کنار توقف بلوغ هورمون رشد تجویز نکرد؟ چ ...

سلام

خواهش میکنم

دکتر منشادی گفت هورمون رشد برای بچه های با قد زیر ۱۵۰ تجویز میکنم

از دید دکتر قد دختر من مناسب و شامل هورمون رشد نمیشه

سلامخواهش میکنمدکتر منشادی گفت هورمون رشد برای بچه های با قد زیر ۱۵۰ تجویز میکنماز دید دکتر قد دختر ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی ، من دیروز رفتم علایی 

علایی گفت قطعا نیاز به هورمون درمانی داره ولی الان نه 

گفت الان تو جهش اگه آمپول بزنی جلو جهش گرفته میشه 

گفت صبر میکنیم جهش تمام بشه اگه خوب قد نکشید 

آنوقت درمان میکنیم 

دیگه پناه بر خدا اعتماد کردم به حرف علایی 

هرچند دکتر دخترم که یکسال زیر نظرش بود اصرار داشت که حتما بلوغ متوقف بشه و هورمون رشد هم بزنم ولی علایی گفت بچه 

خودش داره رشد می‌کنه الان نیاز نیست 

نمی‌دونم دیگه این دکترا هر کدوم نظری داره ، چون خودم هم دوست نداشتم آمپول بزنه فعلا صبر میکنم انشاالله که اعتمادم به دکتر علایی نتیجه بده 

راستی علایی گفت شاید اصلا بلوغ کند پیش بره و شاید اصلا تو همین مرحله بمونه باید زمان بدیم 

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی ، من دیروز رفتم علایی علایی گفت قطعا نیاز به هورمون درمانی داره ولی ال ...

امیدوارم هر چی خیر هست براتون پیش بیاد

دختر منم اول جهش بود که آمپول شروع کرد

و به نظرم رشد متوقف شد و اون طور که باید قد نکشید

نمیدونم به خدامن میگم اگه نمیکردم الان پشیمون بودم که اگر زده بودم چند سانت بیشتر قد میکشیدحالا که ز ...

سلام عزیزم

پیشنهاد می کنم برای اینکه آرامشتون بیشتر بشه مواردی که اذیتتون می کنه رو با یه پزشک فوق تخصص مثلا در اسنپ دکتر یا مدیست، گوگل کنید میاره، مطرح کنید، شاید علتش رو توضیح بدن قانع بشید

و پیشنهاد بعدیم نمی دونم دخترتون چند سالشون شده ولی می توتید همچنان تحت نظر باشن

سلام دوست عزیز

آفرین به شما که پیگیر هستید

پیشنهادم اینه هم در زمینه غدد تحت نظر باشند

و هم در زمینه تغذیه و خواب و ورزش و کلا سبک زندگی که بسیلر تاثیر داره

چند دکتر معرفی می کنم، سرچ بفرمایید مشخصات میاره

یه دکتر غدد خوب

دکتر شیوا عجمی-تغذیه... در دایرکت هم پاسخگو هستند و مشاوره آنلاین هم دارند... می تونید بگید پزشک در تهران معرفی کنند

دکتر ویدا ایمانی-فلوشیپ خواب... خواب اصولی بسیار مهمه

از پزشکهاشون در مورد ورزش مناسب و... هم سوال بفرمایید

آرامش هم بسیار مهمه و در صورت لزوم مشورت با روانشناس و مشاور

شما فرصت دارید و هم رشدی و هم فیت شدنتون می تونه ادامه‌پیدا بکنه

و این رو هم بدونید تلاشتون رو برای بلندتر شدن حتما بکنید و در هر قدی با مذیرش باشید   ورژن خوب خودتون

سلام عزیزم شما راضی هستین از دکتر علایی؟

سلام عزیزم من فقط یکبار رفتم پیش علایی که بالا گفتم چی بهم گفته 

ماه بعد میشه ۵ ماه باز باید برم چون گفت ۵ ماه دیگه بازم بیا که پیشرفت بلوغ رو بررسی کنم

سلام عزیزم ممنون میشم اگه پیام منو دیدین جواب بدین ، دکتر منشادی واسه دختر شما چیکار کرد ؟ دکتر به د ...

سلام 

شما برای دخترتون چکار کردین؟  چه نتیجه ای گرفتین؟ ممنون میشم جواب بدین

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

شما هورمون رشد هم استفاده کردین ؟ دختر من ۸سال ۶ماه بود سینه ش جوانه زد الان ۸سال و ۹ ماهشه دکتر منش ...

سلام 

شما چکار کردین برای دخترتون؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام شما برای دخترتون چکار کردین؟ چه نتیجه ای گرفتین؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم من دخترمو علایی هم بروم گفت فعلا آمپول نزن تا ببینیم بلوغ چطوری پیش میره مرحله یا آخر آمپول بزن ، و از اونجایی که هر دکتری به نظری میده و همه مخالف هم دیگه هستن 

بیخیال شدم و گذاشتم دخترم روال طبیعی طی بشه چون دخترم با آمپول کنار نمیاد 

مثلاً دکتر منشاوی مثل نقل نبات قبلاً آمپول میداد الان کاملا مخالف و میگه آمپول برا زیر ۸ سال اگه اونم بلوغ زودرس ثابت بشه ، خلاصه من بیخیال هر چی دکتر شدم 

الان دخترم ۱۰ سال ۳ ماهشه قدش ۱۳۸ پریود هم نشده 

از ۸ سال و نیم سینه ش جوانه‌زد