2821
2789
جسارتا همیشه میگن دندون پزشک دستش دائما توی دهن مردمه اما نمیدونن اینترن پزشکی دستش تو باسن مردمه & ...

رزیدنت داخلیو که نگو

هر کی میاد اولین کاری که میکنه همینه  

السلام علیک یا ابا عبد الله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حفظم میگنه اصلا تستا گزینه هاش طوری هس ک نمیدونم از کجا اومذه

تا حالا چند تا تست زیست زدی؟ چندمی؟ مثلا فصل 3 دهمو چند تا تست ازش زدی؟

ببین من خودم یادمه فصل 4 زیست 2 رو همش غلط میزدم تستای گفتار یکشو

با وجود اینکه گفتار یکش عملا هیچی نداره

مثلا 17 تا میزدم 10 تاش غلط بعد از 2 3 ماه تست زیاد ردن ازش 90 ردصد تستای هورمونو درست میزدم

ولی خب نکات همون تستارو بفهمی و بدونی از کجای متن برداشت میشه کم کم درست میشه .

داغونم اصلازیستو نمیفهمم کلا درصدم منفیه شیمی فقط حلیات استیو و اسید و باز اینارو میتونم حل کنم حف ...

درخواست دوستی بده دبیر فیزیکمو معرفی کنم بهت 

دندانپزشکی 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

دندان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دندان،  هم راحتتره و هم اينكه بعد فارغ اتحصيلي مطب ميزني ، ولي پزشكي بعد هفت سال تازه پزشك عمومي هست و براي اينكه درامدش بيشتر بشه و پرستيژش بالا بره بايد تخصص و فوق هم بخونه. فكر ميكنم براي قبولي توي دندان بايد رتبه ي بهتري هم بياري يعني ديدم كساني كه با مثلا١٢٠٠ پزشكي قبول شدند ولي دندان نه!

زیستو پاراگراف پاراگراف بخون دور قیدا خط بکش مثل بعضی و اغلب و ... اینا  هر پاراگرافو حفظ کن ک ...

عزیزم میشه ب منم کمک کنی؟

من امسال میرم دوازدهم از دهم تنبل شدم هیچی نخوندم یازدهمم ک حضوری شد انقد درس و پایم ضعیف بود خیلی سطحی واسه امتحانای مدرسه میخوندم

حالا انقد افسرده و ناامید بودم تابستونم رفت یه هفتس کلا شروع کردم 

شما فک کنید از پایه صفررر ینی ی دانش آموز دهمیو بیای بزاری جای من بگی واسه کنکور بخون 

اونجور حسی دارم

ولی خب حس میکنم استعدادشو دارم چون تا همینجا ک خوندم سوالای کانونو خوب میتونم بخونم

منم عاشق دندونم و میدونم باید حتما ی رشته تاپ بیارم چون اگ قبول نشم حتما خانوادم مجبورم میکنن ازدواج کنم😞

ب نظرتون اگه از الان شروع کنم دهمو بخونم یا یازدهم؟یا هم ترکیبی ؟چونکه وقت نمیشه هم یازدهم هم دهمو بست

میشه بگین کدوم درسا از دهم و یازدهمو باید فول باشیم که دوازدهم باز ب مشکل نخورم؟

ممنون میشم ج بدین

و اینکه واقعا میتونم منم دندون بیارم؟😍