2821
2789
جسارتا همیشه میگن دندون پزشک دستش دائما توی دهن مردمه اما نمیدونن اینترن پزشکی دستش تو باسن مردمه & ...

رزیدنت داخلیو که نگو

هر کی میاد اولین کاری که میکنه همینه  

السلام علیک یا ابا عبد الله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حفظم میگنه اصلا تستا گزینه هاش طوری هس ک نمیدونم از کجا اومذه

تا حالا چند تا تست زیست زدی؟ چندمی؟ مثلا فصل 3 دهمو چند تا تست ازش زدی؟

ببین من خودم یادمه فصل 4 زیست 2 رو همش غلط میزدم تستای گفتار یکشو

با وجود اینکه گفتار یکش عملا هیچی نداره

مثلا 17 تا میزدم 10 تاش غلط بعد از 2 3 ماه تست زیاد ردن ازش 90 ردصد تستای هورمونو درست میزدم

ولی خب نکات همون تستارو بفهمی و بدونی از کجای متن برداشت میشه کم کم درست میشه .

داغونم اصلازیستو نمیفهمم کلا درصدم منفیه شیمی فقط حلیات استیو و اسید و باز اینارو میتونم حل کنم حف ...

درخواست دوستی بده دبیر فیزیکمو معرفی کنم بهت 

دندانپزشکی 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

دندان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دندان،  هم راحتتره و هم اينكه بعد فارغ اتحصيلي مطب ميزني ، ولي پزشكي بعد هفت سال تازه پزشك عمومي هست و براي اينكه درامدش بيشتر بشه و پرستيژش بالا بره بايد تخصص و فوق هم بخونه. فكر ميكنم براي قبولي توي دندان بايد رتبه ي بهتري هم بياري يعني ديدم كساني كه با مثلا١٢٠٠ پزشكي قبول شدند ولي دندان نه!

زیستو پاراگراف پاراگراف بخون دور قیدا خط بکش مثل بعضی و اغلب و ... اینا  هر پاراگرافو حفظ کن ک ...

عزیزم میشه ب منم کمک کنی؟

من امسال میرم دوازدهم از دهم تنبل شدم هیچی نخوندم یازدهمم ک حضوری شد انقد درس و پایم ضعیف بود خیلی سطحی واسه امتحانای مدرسه میخوندم

حالا انقد افسرده و ناامید بودم تابستونم رفت یه هفتس کلا شروع کردم 

شما فک کنید از پایه صفررر ینی ی دانش آموز دهمیو بیای بزاری جای من بگی واسه کنکور بخون 

اونجور حسی دارم

ولی خب حس میکنم استعدادشو دارم چون تا همینجا ک خوندم سوالای کانونو خوب میتونم بخونم

منم عاشق دندونم و میدونم باید حتما ی رشته تاپ بیارم چون اگ قبول نشم حتما خانوادم مجبورم میکنن ازدواج کنم😞

ب نظرتون اگه از الان شروع کنم دهمو بخونم یا یازدهم؟یا هم ترکیبی ؟چونکه وقت نمیشه هم یازدهم هم دهمو بست

میشه بگین کدوم درسا از دهم و یازدهمو باید فول باشیم که دوازدهم باز ب مشکل نخورم؟

ممنون میشم ج بدین

و اینکه واقعا میتونم منم دندون بیارم؟😍