2777
2789

خونه ما ویلایی خیلی بزرگه که یه طرفش کاملا درخته و با خونه قدیمی بابابزرگم که دیگه کسی اونجا زندگی نمیکنه و یجورایی باغه همسایس طوری که یقسمت دیواری بینشون نیست و خیلی ترسناکه

فکر میکنم حدودا یازده سالم بود

شب زود خوابیدم ولی همه خونواده بیدار بودن و ساعتای ١٢ شب طوریکه روحم اصلا خبر نداشت و خواب بود ولی جسمم بیدار بود رفته بودم کنار خواهرم نشسته بودم و تلویزیون میدیدم متوجه شد من اومدم کنارش نسشتم و بعد چند دقیقه رفتم 

مامانم متوجه میشه که در حال بازه

تو حیاطو میبینه و کسیم نبوده

و بعد چند دقیقه میبینه من از طرف خونه بابابزرگم دارم میام

کلا باهام حرف میزنه و فکر میکنه بیدارم بعدش منو برد خوابوند

و صبح مث هرروز بلند شدم و وقتی مامانم و خواهرم اینارو برام تعریف کردن اصلا برام قابل باور نبود

یعنی هیچی حس نکرده بودمو نفهمیده بودم

البته قبلشم یه شب خواهرم بیدار میشه میبینه من باموهای فرفری بالا سرش نشستم و دارم نگاش میکنم😂

کسی میدونه اسمش (اسم علمیش یا هرچی) چیه؟

منم تو خواب را میرم حرف میزنم 😂

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.