2777
2789

من امسال نهمم و میرم دهم یه پیش ثبت نامم کردم واسه رشته تجربی.خیلی تحقیق کردم این یه سال خیلی زیاد واقعا از روی علاقه انتخابش کردم من عاشق محیط بیمارستانم عاشق کمک کردن به مردمم عاشق درمانم.و اینکع هنرستان ب اوردم رشته های نظری رو الف با انسانی که اصن نمیتونن کنار بیام ریاضی هم که زیاد بازار ‌ارش خوب نیس خلاصه که هم زیست و ریاضی که درسای دبیرستان باشه رو دوس دارم هم شغل هاشو به خاطر همین گفتن تجربی اصلا واسه پز دادن یا اجبار خانواده نبوده مریض نیستم که آینده خودمو نابود کنم ولی هر کی از راه میرسه یه حرفی میزنه که دو دل میشم.کار ندارم میدونن هر رشته ای سختی خودشو داره اگه دوسش نداشته باشی یا استعداد نداشته باشی که دیگه بدتر ولی خب تجربی چون رقابت سنگینه تلاش بیشتری میخواد خودمم تصمیم دارم از همون دهم شروع کنم واسه کنکور بخونم.ببخشید زیاد حرفیدم فقط خواستم نظر خودتونم بدونم کلا اگه توصیه ای چیزی دارین ممنون میشم بهم بگین چون هنوزم به هر حال یکم ترس دارم میترسم راهم اشتباه باشه یا پشیمون شم ممنون میشم راهنمایی کنین❤

موفق باشی❤

تجربی سخته

باید هنر خوندنشو داشته باشی

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چیش سخته؟ از ریاضیم درساش سخت تره؟

همه چیش

تقاضای بالا

زیییست

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐

ببین تو دقیقا مثل منی:)

ولی من انتخابش کردم و سال ۱۴۰۲ هم کنکور دارم...میخوام بهت بگم درسته که درساش سخته رقابتش سخته ولی وقتی عشق باشه همش رو تحمل میکنی،حتی حرفهای دیگرانو...

وقتی وارد یه مسیری میشی کر شو و به هیچکدوم از اونایی که به آرزوهات توهین میکنن یا طعنه میزنن گوش نده..راهتو ادامه بوده..موفقیتت به اندازه‌ی کافی میسوزونتشون:)

در آخر امضامم بخون:)

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

سلام 

اگه توی راهنمایی ریاضی و علومت خوب بوده واست راحت بوده شک نکن دبیرستان هم راحته 

اینقد هم که میگن تجربی سخته نه نیست قبلا هم به من همینو میگفتن ولی خب خودم با چشم خودم دیدم و اونقدم سخت نبود 

فقط حجم درسا زیاده وگرنه سخت نیست 

، این در مورد درسا 

اما در مورد بازار کار در آینده 

با این افزایش ظرفیت ها الان دیگه شما هر رشته ای بری اون رشته دیگه آینده خوبی نداره فقط باید مهاجرت کنی 

و در ضمن 

عاشق کار توی بیمارستان و روپوش سفید و...

اینا همه دوماه که تو بیمارستان کار کنی برات تکراری میشه و دیگه جذابیتی نداره 

پس اگه به پزشکی فکر میکنی ببین واقعا به خودت زیست علاقه داری یا نه 

اگر علاقه داشته باشی میتونی ادامه بدی اگه علاقت به چیزای دیگست ممکنه حتی زده هم بشی ازش