2777
2789

سلام دوستان 

این تاپیک رو ایجاد کردم برای اینکه هرکسی اگر تجربه ای داره در درمان بدون دارو ترجیحا و یا دارو برای درمان بچه های بیش فعال بیاد نظرشو بگه تا باکمک هم بهترین راه رو برای درمان پیدا کنیم

من که از خودم بگم بچه حدود پنج سال دارم که علایم بیش فعالی داره و با توجه به اینکه بهترین تایم درمان غیر دارویی قبل از ۶سال هست سعی میکنم با رفتار درمانی مثل بازی های افزایش تمرکزی وضعیت رو بهتر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا متوجه بیش فعالی شدین؟ 

شیطنت بیش از اندازه عدم کنترل خصوصا وقتی که بچه تو محیط بیرون قرار میگیره مثلا تو خیابون یا خرابکاری توی مهمونی ها صحبت کردن مداوم و خیلی زیاد پریدن وسط حرف روحیه جنگجویی با وجوذ اینکه خمیشه باهاش هیلی ملایم رفتار شده عدم تمرکز روی بازی ها و‌مرتب عوض کردن و فراموش کردن خواب کم لجبازی

نظرات دکتر رعایت تغذیه عدم مصرف شکلات بستنی نوشابه سس همه نگهدارنده ها گوجه و بیشتر از همه پاستیل و‌ ژله

و همچنین مصرف زیاد ماهی و هرچی که امگا تری داره و دمنوش هایی مث گل گاوزبان

به هیج عنوان تنبیه نباید بشن فقط سیستم پاداش دهی یعنی تعیین جایزه خوبه البته ممکنه این سیستم بچه ها رو عادت بده که پاداش گرفتن سرهرکاری ولی بخاطر درمان و‌ تمرکز انجامش بهتره و فوایدش بیشتر از ضررشه و منع شدن از پاداش در زمان انجام شیطنت غیرعادی

و اینکه حتما سرحرفتون باید بمونید و‌ تحت هیچ شرایطی حرفتون عوض نشه