_رهـا__ مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست سلام دوستان خواهشا اگه یه راهکار قطعی و یا سریع برای چاقی میشناسید معرفی کنیددیوونه شدم از بس به این لاغری فکر میکنمقدم متوسطه اما به خاطر جسم خیلی ریز نشون داده میشم 1401/05/18 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۲۰۲۰ عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1951 نه مجردم اگه مجردی چاره ای نیس جز پرخوری.ابجی من ۴۵کیلو بود موقع دبیرستان..الان تپل خونمونه😐😁😁😂 در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
_رهـا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 من چی بگم با قد ۱۷۵ ،۵۲ کیلوام🤦🏻♀️ باز خوبه شما قدت بلنده ماشاللهاما من 🥲😅
_رهـا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 منم ۵۷ با قد ۱۶۵ گین آپ میخوردم بد نبود ولی بهم نساخت هوف پس این از لیست حذف شد
_رهـا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 اگه مجردی چاره ای نیس جز پرخوری.ابجی من ۴۵کیلو بود موقع دبیرستان..الان تپل خونمونه😐😁😁😂 پرخور هستم انواع مکمل هم خوردم به زوور پنج کیلو اضافه کردم اما اصلاااااااااااا تو ظاهرم مشخص نبود
laray88 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 5848 باز خوبه شما قدت بلنده ماشالله اما من 🥲😅 نه اتفاقا اینجوری خیلی لاغر تر دیده میشم:")چند ماه وعده غذاییم رو بیشتر کرده بودم ۳ کیلو اضافه کرده بودم ولی تو ظاهر معلوم نبود اصن خیلی ام بهم فشار میومد دیگه نخوردم دوباره برگشت وزنم🙁
_رهـا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 باشه مگه لاغری بده؟؟ اره خب به صورتم نمیاد خیلیم ریزه میزه نشونم میده
_رهـا__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 96 نه اتفاقا اینجوری خیلی لاغر تر دیده میشم:") چند ماه وعده غذاییم رو بیشتر کرده بودم ۳ کیلو اضافه کرد ... به تازگی یه تاپیک خوندم گفته بود که صبا زود بیدار شه و صبونه بخوره که چاق شه و احتمالا موثر باشه
دلارام۲۰۲۰ عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1951 اره خب به صورتم نمیاد خیلیم ریزه میزه نشونم میده اره درکت میکنم لاغر زیادی هم خوب نیس. در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!