2777
2789

نمیدونستم حامله ام پریود شدم با تاخیر

دردمم زیاد بود این ازم دفع شد

به نظرتون حامله بودم یا نه

رنگش سفید بود خون ها هم روشن بودن گوشیم خوب عکس نمیندازه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نفهمیدم مگ حامله ها پربود میشن

نمیدونستم ک حامله ام یا نه دارم میپرسم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببخشید واضح نگاه نکردم ولی جنین گوشتی و این ظاهرا لخته خون هستش

لوله داره لخته فکر کنم نیست🥺

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

فکر کنم حامله بودی اسی .

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ببخشید واضح نگاه نکردم ولی جنین گوشتی و این ظاهرا لخته خون هستش

نه اصلا خون نبود جدا بود از خون ها یه تیکه سفید بود داخلشم یه حالت رگ های ریز مشکی 

لخته هستش اگه این جنین باشه من تاحالا بیس سی تا باید سقط میداشتم

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
نه اصلا خون نبود جدا بود از خون ها یه تیکه سفید بود داخلشم یه حالت رگ های ریز مشکی 

بافت داخل رحمه 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
من نفهمیدم مگ حامله ها پربود میشن

اره ممکنه . ولی اسی میگه بودم یا نه . ممکنه حامله بوده سقط کرده 

لخته هستش اگه این جنین باشه من تاحالا بیس سی تا باید سقط میداشتم

لخته مگه قرمز نیست ؟؟این سفید بود تو هکس این رنگیه