2777
2789
عنوان

کنکوریاااا🥲هلپپپپ

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوش بده به حرفم. این گوشیو بزار کنار. به مشاورت بگو ولی بگو پشیمون شدم و دیگه این کارو نمیکنم. حتی اگه دعوات کنه. به جاش تا اخرسال دیگه هیچوقت گزارش فیک نمیدی.اما اگه نگی میوفتی تو باتلاقش ، بازم گزارش فیک میدی و نمیتونی درستش کنی. چون مغزت نهایت توان تورو اون گزارشی میبینه که دادی و اگه به همون خوبی نباشی ناامید میشی و ول میکنی. به حرفم گوش کن و بهش بگو. خوب موقعی شروع کردی فقط ول نکن.کاش حرفامو گوش کنی چون خودم به این حرفا گوش نکردم...

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

فک میکنم اگه یکم بیشتر سعی کنم این چند روزو میتونم خودمو برسونم به برنامم

منم دقیقا تو این بازه ها بود که از برنامم عقب موندم و شروع کردم به دادن گزارش فیک ، هر چی سعی میکردم زود خودمو برسونم نمیشد ، کیفیت مطالعمم بشدت اومده بود پایین تا بلخره رفتم به مشاورم گفتم😂خیلی غر زد سرم ولی خب با برنامه جدید و جبرانی هایی که برام گذاشت استرس عقب موندنه رفع شد 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
😂😭😭میترسم ازشحاضرم شبا بیدار بمونم به برنامم برسم

نه اینجوری فایده نداره تو درس نمیخونی که فقط برسونی درس میخونی که یاد بگیری. و اینکه اگه یک بار بهش بگی دعوات کنه به نفعته چون دیگه عمرا خودتو عقب بندازی. هرچقدر فیک گزارش بدی تا تهش پیش میره نمیتونی برسی بهش

ببین آخه نصف مطالبو رسوندم اینجوری نیستم که کلا نخونده باشم

اگه بهش بگی قشنگ اونارو تو برنامت جا میده با کیفیت بالا میخونی. مشاور دعوات میکنه برای خودت وگرنه برای اون فرقی نداره تو میخونی یا نه که. تو خودت بگو اصلا براش فرقی داره؟اون پولشو میگیره برنامتم میده