2777
2789
جنین گوشتی و سفید و صورتی میشه والله اینو دقت نکردم، ولی خودم سقط کردم قشنگ گوشتی بود

خب اسی هم میگن سفید بوده . شاید هفته ها اولش بود جنین خوب رشد نکرده . آخه لخته لوله ندارع که

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنین گوشتی و سفید و صورتی میشه والله اینو دقت نکردم، ولی خودم سقط کردم قشنگ گوشتی بود

چند وقته سقط کردی ؟من رابطم یک ماه پیش بود قرص ال دی خوردم بعدشم پریود نشدم همیشه یه هفته بعد ال دی پریود میشدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

لخته مگه قرمز نیست ؟؟این سفید بود تو هکس این رنگیه 

میدونم منم چنبار اینطوری شدم موقع پری دهانه رحم باز میشه دیواره های رحم میریزه لخته و اینا هم همراش هستن

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
اینطوری ک اصا ادم نمیفهمه حامله یا نه ..اینا الکیه حامله پریود نمیشع

خب به جز عادت هزار تا نشونه دیگه داره . الکی نیست خودت تحقیق کن .یا از پزشک بپرس 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
خب اسی هم میگن سفید بوده . شاید هفته ها اولش بود جنین خوب رشد نکرده . آخه لخته لوله ندارع که

از رابطم نزدیک یک ماه میگذره ال دی خورده بودم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مال منم  یه تیکه از جنین سقط شدم اینجوری بود ولی از اول با درد شدید همرا بود بعد این اگه باز لخ ...

هنوز از رابطم یک ماهم نمیگذره

چند وقته سقط کردی ؟من رابطم یک ماه پیش بود قرص ال دی خوردم بعدشم پریود نشدم همیشه یه هفته بعد ال دی ...

حتما بعد قطع شدن خونریزی ها برو دکتر، تا برات سونو بنویسه.

اگر تیکه ای چیزی بمونه، دردسر درست میکنه

اینطوری ک اصا ادم نمیفهمه حامله یا نه ..اینا الکیه حامله پریود نمیشع

منم پریودم عقب اقتاده بود دیگه فک میکردم بخاطر قرص ال دی هست

صبی فک کردم دارم پربود میشم درد شدید داشتم این ازم دفع شد چون رابطه داشتم ترسیدم گفنم شاید حامله بودم

اگه حامله باشی حدودا هفته سومی یه بی بی چک بزن مثبت بود حامله ای زود برو سونو بده

اره میرم دکتر امروز

الان شوهرم اومد رفتیم هیچ دکتری نبود

حتما بعد قطع شدن خونریزی ها برو دکتر، تا برات سونو بنویسه. اگر تیکه ای چیزی بمونه، دردسر درست میکنه

امروز میرم ببینم دکتر چی میگه