2777
2789
عنوان

دخترم یعنی

400 بازدید | 21 پست

سلام شاید گزارش بزنین ولی برام مهم نیست جوابمو بدین بعدش گزارش بزنین

من ۱۸ سالمه تا حالا رابط،ه جنس، ی نداشتم چیزی رو داخل واژنم نکردم و هیچ گونه ورزش سنگین رو هم انجام ندادم ولی ددسه باز اب با فشار به واژنم برخورد کرد

ویع بار موقع شستشو واژنم انگشتم محکم به واژنم برخورد کرد الان یعنی من باکره ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به این راحتی ها اون ماهیچه از جاش تکون نمیخوره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بله شما باکره ای عزیزم بکارت چند سانت داخل تره 

لایک نکنین عزیزان خانواده 🔥

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
خیلی بد استرس دارم از استرس نمدونم چیکار کنم با این که کاری نکردم ولی همیشه این فکر بامته که اگه نبو ...

عزیزم نگران نباش سالمی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خیلی بد استرس دارم از استرس نمدونم چیکار کنم با این که کاری نکردم ولی همیشه این فکر بامته که اگه نبو ...

ذهنت رو درگیر این جفنگیات نکن 

همه دخترا یه دوره ایی این توهم رو دارن نگران نباش سالمی 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست