2821
2789
عنوان

من چرا اینقدر حسودم

635 بازدید | 51 پست

بخدا وقتی میشنوم کسی پزشکی قبول شده میخوام بترکم از ناراحتی.

آرزوم بود قبول شم نتونستم .خیلی کلنجار رفتم باخودم الانم دو ساله ازدواج کردم نمیدونم چ خاکی بریزم سرم اخه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فكر كنم از اونايي كه حسودي ميكني ولي حسادت باعث تلاشت نميشه، اينجور افراد موفق نميشن از نظر من اگه ...

۲۲ سالمه و پایه درسام ضعیفه ولی اگ بخونم و جدی بخونم بهتر میشه . دور اطرافم اینقد گفتن نمیشه من سرد شدم

ببین اگر بدونی همون فرد چقدر بدبختی باید بکشه تا مدرک بگیره بعدم تو یه درمونگاه اخر برا چندر قاز کار کنه تا بتونه مریض جمع کنه تا بتونه تو ۵۰ سالگی یه مطب بزنه و عمرشو بذاره دیگه حسادت نمی کنی

حسودی نداره

سختی داره برای هیچکس آرزو نمیکنم که پزشک بشه

ما هم فکر میکردیم چه شاهکاریه اما الان میبینیم چیزی نیست

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز