2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر

286 بازدید | 8 پست

سلامم سلامم😁❤

من‌رشتم‌کامپیوتر امسالم دیگه یازهم میرم...

اینم بگم ک پدرم از قبل مشوق من بودن برای این رشته تازه میگه تو این کارم میگه مخت خوبه😂تازه قراره برام کافینتم بزنن😅

ولی مادرم ب زور میخواستن بفرستنم انسانی خدارو شکر موقق شدم برم رشته دلخواهم....

خیلیا میگن اخه کامپیوتر چی داره میری؟ خب عزیز من شما چرا میری انسانی یا تجربی؟ تازه انسانی و تجربی خیلیا تحصیل کرده‌ان و‌خونه نشین ولی فنی بازار کار داره از همین الانم میتونی براش کار کنی..

رشته خیلی سختیه هرسالم اپدیته

و اینکه بگم‌ک شما ب جای ما درس ک نمیخونین پس ب شما هیچ ربطی نداره(بااحترام)

هرچی هرشته ای میخواد میخونه پس تو حق نداری دخالت کنی ک چرا این رشته میری من فلان رشته میخونم‌خوبه تو تنبلی ک میری هنرستان و اینا

توی زندگی کسی دخالت‌نکنیم....

ممنون‌ک خوندین....

یاعلی

قوی!منتظر معجزه! 

رشته خوبیه به شرطی که پیگیرش باشی و کلاسای مختلف بری و هی کار کنی و تمرین در حدی که قورت بدی سیستمو 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رشته م مهندسی نرم افزار کامپیوتر 

اما توی دانشگاه اصلا مطلب که برات اینده داشته باشه نمیگن 

اگه علاقه داری برو کلاس های برنامه نویسی یا فتوشاپ

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
حیف نیست کامپیوتر بخونی و کافی نت بزنی؟ وقتی با برنامه نویسی می تونی تا سی تومن در ماه درآمد اشته با ...

درکل میگم‌ خودم کار دیگه در نظر دارم😅

منظورم این بود ک حتی مخالفتم کردن الان راضین چون فهمیدن ک رشته خوبیه بیشتر برا این میگف ن چون بازار کار نداره الان دیگه نظرشون عوض شده

تشکر ازت

قوی!منتظر معجزه! 

منم رشته م مهندسی نرم افزار کامپیوتر  اما توی دانشگاه اصلا مطلب که برات اینده داشته باشه نمیگن ...

ان شاءالله ممنون ازت

میگم کنکور داره؟ 

قوی!منتظر معجزه! 

ان شاءالله ممنون ازت میگم کنکور داره؟ 

هرسال شرایطیش فرق میکنه 

برای من کاردانی کنکور داشت ولی کارشناسی شرط معدل شد

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏