2777
2789
عنوان

خیانت

382 بازدید | 20 پست

چجوری ازشوهرم بپرسم ک رابطه داشته باکسی 

باخونسردی کامل

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

شما هر طوری که بپرسی ایشون عصبی میشه آقایون این طورین خصوصا اگر کاری نکرده باشه. اگرم کرده باشه نیاد بگه کردم به نظرت؟ خودتو یواشکی تهشو در بیار اونم اگر خیلیییی مطمئنی وگرنه شکت بی مورده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شک داشتم و رفتاراش کلا عوض شده بود گوشیشو چک کردم، دیدم با یه نفر رابطه داره

من گوشیشوچک کردم ظهری چیزی مشکوک دیدم اماهمه حرفای طرف مشکوک بودشوهرم همش تفره میرفت ازطرف اون. ولکن نبود الانم دوباره چک کردم جیزی نبود

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
من شک داشتم و رفتاراش کلا عوض شده بود گوشیشو چک کردم، دیدم با یه نفر رابطه داره

بعدچکارکردی

بعدچکارکردی

به پام افتاد ب کسی نگم و ببخشمش…اصن نمیدونی چقققدددررر چندشم میشه دست نجس کثافتش بهم میخوره، حالم بد میشه نگاش میکنم

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚
به پام افتاد ب کسی نگم و ببخشمش…اصن نمیدونی چقققدددررر چندشم میشه دست نجس کثافتش بهم میخوره، حالم بد ...

من تصمیم گرفتم اگه شکم درست باشه طلاق بگیرم

ب قول شمارفتاراش خیلی عوض شده

من تصمیم گرفتم اگه شکم درست باشه طلاق بگیرم ب قول شمارفتاراش خیلی عوض شده

طلاق بهترین راهه اما من نمیتونم جدا شم😔 کلا نابودم کرد این مرد، خدا لعنتش کنه 

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚
عزیزم فکرشو تو سرت قوی نکن بهش با اطمینان فکر نکن حال خودت بد میشه اوا مطمئن شو

ارظهرتاحالاخیلی سردرگمم نمیدونم دیگ چی روباورکنم

طلاق بهترین راهه اما من نمیتونم جدا شم😔 کلا نابودم کرد این مرد، خدا لعنتش کنه 

چرانمیتونی

بچه داری

عزیزم فکرشو تو سرت قوی نکن بهش با اطمینان فکر نکن حال خودت بد میشه اوا مطمئن شو

بعپچطورمطوئن بشم گوشیشونمیده دستم موقه خواب میگردمش زیادم بلدنیستم براش شیامویه

آخه چی دیدی مگه. فقط چون رفتارش عوض شده؟

ن ی مکالمه شنیده توگوشیش مکالمه هاظبط میشن خودش تفره میرفت امااون ولکن نبود ب طرف گفته من مجردم