2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 20 پست
چرانمیتونی بچه داری

ن خدارو شکر ندارم، نمیخام پدر مادرم چیزیشون بشه، اونا فکر میکنن من تو ناز و نعمتم و زندگی شیرینی دارم اما واقعیت‌و نمیدونن، از اون طرف من مادرشوهر و پدرشوهرمو دوست دارم سنشون زیاده و بیمارن اگر بفهمن خدایی نکرده سکته میکنن😢مجبورم بسازم باهاش

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚
خوب پس شنیدی دیگه چیو می خوای مطمئن بشی

خب مکالمه باپسربودن خانم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب پس شنیدی دیگه چیو می خوای مطمئن بشی

حرفاشون ی طوری بود

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
ن خدارو شکر ندارم، نمیخام پدر مادرم چیزیشون بشه، اونا فکر میکنن من تو ناز و نعمتم و زندگی شیرینی دار ...

خداب دلت ارامش بده

من خانوادم پشتمن

پدرمادرشن ازخودش بدترمکروهن ومتنفرم ازشون اگه بخوام جداشم هیچ پشیمونی ندارم

خداب دلت ارامش بده من خانوادم پشتمن پدرمادرشن ازخودش بدترمکروهن ومتنفرم ازشون اگه بخوام جداشم هیچ ...

هعی شما ده هیچ از من جلوتری😅💔همینک خانوادت پشتت باشن خیلیهههه، واس منک یکبارم پشتم درنیومدن، فقط خدارو دارم و بهش پناه میبرم

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚
هعی شما ده هیچ از من جلوتری😅💔همینک خانوادت پشتت باشن خیلیهههه، واس منک یکبارم پشتم درنیومدن، فقط خ ...

آره خداروشکر

فقط دل بی صاحبمه نمیتونه ازش دل بکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  16 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  18 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش