2777
2789
عنوان

هرگز دوست ندارم کسی غممو ببینه

150 بازدید | 14 پست

به همه جوری معرفی میکنم خودمو و برخورد میکنم که فکر میکنه خوشبخترین ادمه عالمم همه چی رو به راه خانواده ام عالین خودم عالیم هیچ دردی ندارم کلا نمیگم به دوستام مشکل و ناراحتیامو و غبطه میخورن خودمم نمیدونم علت اینکارم چیه شما فگید چرا اینجوریم 😐😐😂

منم اینطوریم دلم نمیخواد مردم ناراحتیمو ببین به فرض ببینن میخوان چیکار کنن جز اینکه یه روز به رومون بیارن

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم..بعددوستم یه بارگفت تو چ غمی داری آخه خوشبحالت

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
منم اینطوریم دلم نمیخواد مردم ناراحتیمو ببین به فرض ببینن میخوان چیکار کنن جز اینکه یه روز به رومون ...

تازه یه پسره بود عاشقش بودم یسری جریانا پیش اومده بود بعد تلفنی بهم گف چرا تو باید همیشه خوشحال باشی؟ توام ناراحت باش توم سحتی بکش گف انقدر ناراحت باش که خودزنی کنی انقدر ازت خون بیاد که بمیری . هرگز دلیل کینه پشت این جرفشو نفهمیدم هرگز الانم ولش کردم 🙃اما اونشب خیلی دلم شکست بهش گفتم انقدر دوس داری غم منو ببینی؟ بغض کرده بودم قشنگ نازه به خودش اومد گف نه فلان .. مست بود اما حرفاشو زد دیگ

تازه یه پسره بود عاشقش بودم یسری جریانا پیش اومده بود بعد تلفنی بهم گف چرا تو باید همیشه خوشحال باشی ...

مردم واقعیتو نمیتونن ببینن و اینکه درکی ندارن ما درونگرا هستیم..پسرا هم که همه تو یه فازن منکه به سینگل بودن ترجیح میدم هیچکدومشون بخاطر خودمون مارو نمیخوان

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
مردم واقعیتو نمیتونن ببینن و اینکه درکی ندارن ما درونگرا هستیم..پسرا هم که همه تو یه فازن منکه به سی ...

افرین منم برکل پسرو خط زدم همه گرگ شدن عشق و مشق دیگه کشکه وجود نداره تنها برای هدفت بجنگی بهترین تصمیمه

اره دقیقا حتی دوستای ادم خوشحال به غم ادمن تازگیا درس کار میکنه 😂❤

آفرین 

بین دوستای ادم هستن ک کمین نشستن زمین خوردنتو ببینن 

دوست و دشمن از ناراحتیت ناراحت نمی شن پس نشون نده

هاروکی موراکامی:

وقتی چیزی مرا رنج می داد،

در مورد آن با هیچ کس حرفی نمی زدم.

خودم در موردش فکر می کردم، به نتیجه می رسیدم و به تنهایی عمل می کردم.

نه اینکه واقعا احساس تنهایی بکنم...

بلکه فکر می کردم که انسان ها،

در آخر، باید خودشان، خودشان را نجات دهند

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...