2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساله باشگاه میرم

هرروز اگه با پیاده روی حساب کنم ۴ ساعت

صبح ها

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کار که جزء ورزش حساب نمیشه ،تایمی که فقط ورزش میکنید

کار نمیکنم که

اول میرم باشگاه بعد پیاده روی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
به به چه عالی واقعا روزی 4ساعت ورزش  امیدوارم با برنامه تخصصی این کار را بکنی تا اسیب نبینی

بله همینطوره

۵ ساله فیتنس کار میکنم

ممنون 😊

سلام 

چیکار کنیم برای اینکه هر روز انگیزه داشته باشیم برای ورزش، 

و اینکه میشه تو خونه هم ورزش کرد ولی

وزنه های چند کیلویی خوبه برای خونه کار کردن یا چه ورزش هایی رو چقدر انجام بدیم 

میشه راهنماییم کنید 

سلام  چیکار کنیم برای اینکه هر روز انگیزه داشته باشیم برای ورزش،  و اینکه میشه تو خونه ه ...

سلام وقت بخیر 

ببخشید امروز حالم زیاد خوب نیست انگار سرما خوردم 

در کنار ورزش باید تغذیه درستی هم داشته باشی 

و این را بخاطر بسپار که هدف لاغری نیست بلکه نتیجه ورزش لاغری هستش شاید میزان کیلو گرم وزنتان پایین نیاد ولی حتما سایز بدنتان متناسب خواهد شد و دور کمر و بازو کوچک و خوش فرم میشود 

بیاد داشته باشین که یک کیلو چربی حداقل اندازه سه کیلو ما هیچه حجم دارد 

در ضمن از رسیدن به وزن ایده ال در یک هفته و ده روز خبری نیست 

پروسه زمان بری هستش 

واقعاً میخوای باشی