2777
2789

من

همیشه اتفاقا را به عنوان یک ماه بعد از ازدواج با بابام 😂😂😂😂

بچه ها پیجم راجب مطالب آموزش استایل و با کلاس بودنه خوشحال میشم فالو کنید 😍ziba_mo_od

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

همیشه شاد ولی خیلی بابا چرا 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه داداشمو تصور میکردم که فرستادید مدل لباس مجلسی زنانه

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

همیشه هم به این ترتیب که در روستای سرولات پدرش در مورد این که   

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!
همیشه شاد ولی خیلی بابا چرا 

😂😂😂😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

هميشه به من میگه سلام خانم 😂😂

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

همیشه به یاد داشته باشید که در این زمینه به این چیزا رو به رو شد 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

همیشه به دنبال آن است که در این زمینه به خر سلام میکند

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

شت😑😂😂

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !