2777
2789
عنوان

شما باشین جطور ب شوهرتون میگین بیا جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست
نه اینطور نیست . بهتون این اختیارو داده که هر وقت نخواستینش بدون دعوا و درگیری از هم جدا بشید . چرا ...

من ی چند وقت اخیر خیلی بهم ریخته بودم تو بحث ها بهش می.گفتم میخام جدابشم و همسرم همش اینو بهم میگه و من احساس میکنم شاید منتطر فرصت ک من از زندگیش برم بیرون 

با اینکه مدتیه خیلی رابطمون بهتر شده ولی من حس خوبی نسبت ب این حرفش ندارم اصلا

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دیگه نمیخوام ازدواج کنم توی جفت زندگیمم بخاطر محبت و صبوریم قربانی شدم . علاقه یکطرفه نمیشه باید از ...

عزیزم خدا نکرده دست بزن نداره یا خیانت کار ک نیس بخاطر بچت نمیشه یکم باهم  راه بیاین فضای خونرو شاد نگه داری مثلا اومد تو برین با بچت قایم شین بیاد یکم دنبالتون بگرده بخندین گاهی باهم شوخی کتین برین بیرون یکم بگردین فضا و جو خونتونو شاد نگه دار برا همسرت اتفاقای رومره تودتو دخترتو تعریف کن با هم حرف بزنین صمیمیتو بیشتر کنین با دخترت باهم سه تایی بازی کنین بچه گناه داره طفلک خیلی کوچیکه مطمئنی اشکال از روحیه خودت نیس؟ یعنی یکم افسرول نیستی اینطور فک کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چند وقت اخیر خیلی بهم ریخته بودم تو بحث ها بهش می.گفتم میخام جدابشم و همسرم همش اینو بهم میگه و ...

نه ایشون اگر شما رو نمی‌خواست بهونه لازم نداره.  همچین فکر نکن البته انشالله زندگیت به شیرینی عسل بشه وبا عشق زندگی کنید . 

کاش وقتی میگفتم بیا جدا بشیم میگفت نرو باهم درستش میکنیم ن این ک بگه میکشمت 

اون به زبون خودش گفته نرو ،اگه براش مهم نبودی راحت میگفت برو ،هر مردی یجوری حرفشو میگه ،مردا نمیتونن مثل زنها راحت التماس کنن یا اشک بریزن ،انقدر مغرورن و غرور بیجا دارن اینجورین ،نگذر از زندگیت  ،نگذر ک این پله ای ک روش هستی شاید ببرتت بالا ،ولی طلاق ک بگیری یباره پرت میشی پایین و تا رسیدن به پله ی سعود خیلی باید رنج بکشی 

نه ایشون اگر شما رو نمی‌خواست بهونه لازم نداره.  همچین فکر نکن البته انشالله زندگیت به شیرینی ع ...

ممنون

از اینکه وقت گذاشتین 🙏🙏🙏

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
وا خب عشق و علاقه رو باید ب وجود بیاری  این چه دلیلیه شرایطتت اونقدرا هم سخت نیس اگه برا بار س ...

دقیقا حرف منم همینه ،عشق رو باید به وجود آورد ،یکی باید شروع کنه بقیش خود به خود ردیف میشه 

آدمی ک خونست فقط خوابه چطور بهش عشق بدم 

ببین یوقتایی صبر و سکوت زیادی هم  خوب نیست ،بایدبهش انگیزه بدی ،باید بهش بفهمونی ک دوسش داری بهش بفهمون ک کنارش میمونی و حداقل بخاطر بچتون باید درست پیش برید ، 

من ی چند وقت اخیر خیلی بهم ریخته بودم تو بحث ها بهش می.گفتم میخام جدابشم و همسرم همش اینو بهم میگه و ...

دوست داره ،مردها غرور دارن ،تو وقتی میگی جدابشیم اونم میخاد کم نیاره پیشت ،به دلت شک ننداز ،زندگیتو عاشقانه پیش ببر

برو تاپیکامو بخون احساس میکتم تنهاترین آدم روزمینم 

نه عزیزم یکم رفتم تاپیکاتو دیدم راستش چیز خاصی ندیدم همش گفتی برین تاپیکامو ببینین اونجا هم😅 

عزیزم شما احتمالا یکم روحیه تو از دست دادی حالا من دیگه تو زندگیتیون نیستم نمیدونم طلاق ب صلاحته یا نه خودت بهتر میدونی ولی ما یه همسایه داشتیم خیلی خونشون دعوا رود یه بار عمم گفتم شوهر عمم از جلو درشون رد میشده نمیدونم چی شنیده میگف خجالت میکشم ب خانواده زنه بگم این طفلک بابا افسردگی داره فک کنم ب فکرش باشین 

عزیزم شما یه جاهایی هم ازخدانکرده خودکشی و اینا گفتی که خیلی چیز بدیه که ب ذهنت اومده ما مسلمونیم میدونی که با اینکار هم این دنیا و هم اخرتتو ازدست میدی خودتو جمع کن قوی باش روحیه تو حفظ کن من میگم با یه روانشناسم حرف بزن تو هم از طرف خانوادت و هم شوهرت تحت فشاری ب روانشناس بگو با پدر مادرت حرف بزنه و لا همسرت اگه مصلحته با هم اشتی کنن چون شما داری افسرده میشی تحت فشاری 

قوی باش عزیزم شما باید ب فکر دخترت و خانوادت باشی نبتید زود جا بزنی از نمازاتم غافل نشو که خدا ارامش دهندس

دوست داره ،مردها غرور دارن ،تو وقتی میگی جدابشیم اونم میخاد کم نیاره پیشت ،به دلت شک ننداز ،زندگیتو ...

ممنونم عزیزم

آره من این حرفش خیلی بدلم مونده بود

حتمااا سعی میکنم ی زندگی بسازم ک بچه هام لذت ببرن 

دقیقا حرف منم همینه ،عشق رو باید به وجود آورد ،یکی باید شروع کنه بقیش خود به خود ردیف میشه 

ما شرایطشو با دو تا خط نمتونیم بفهمیم ولی من نمیدونم چرا حس کردم شاید شرایطو سخت تر از چیزی که هست میبینه یکم روحیه اش خسته و افسرده شده 

خواهش میکنم 

🌹🌹🌹🌹