2777
2789
عنوان

شما باشین جطور ب شوهرتون میگین بیا جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همسرم میگه هروقت منو نخواستی بگو 

بدون دعوا ودرگیری جدابشیم 

و من خیلی حس بد ی دارم نسبت ب این حرفش

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
کاش وقتی میگفتم بیا جدا بشیم میگفت نرو باهم درستش میکنیم ن این ک بگه میکشمت 

موجودات عجیبی هستن آقایون یکی اینجوری 

یکی اونجوری 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
هیچ عشق و علاقه ای توی این زندگی دیگه نیست جفتمون افسرده شدیم 

وا خب عشق و علاقه رو باید ب وجود بیاری 

این چه دلیلیه شرایطتت اونقدرا هم سخت نیس اگه برا بار سوم بتونی ازدواجم کنی از کجا معلوم بهتر از این باشه تازه دلتنگی بچتم بهش اضافه کن که خودش مشکلی بزرگتر از مشکل الانته تازه اونوقت دیگه چون سومیه مجبوری بسوزی و بسازی 

احتمالا یه کم افسرده ای ب روانشناسی چیزی مراجعه کن عزیزم بچت هنوز شش سالشم نشده چطور میخوای برا راحتی خودت راحتی اونو بگیری 

شوهرت درست میگه منطقی تر برخورد کن 

چرا 

یعنی اینکه این زندگی و من براش ارزشی نداریم 

وا خب عشق و علاقه رو باید ب وجود بیاری  این چه دلیلیه شرایطتت اونقدرا هم سخت نیس اگه برا بار س ...

دیگه نمیخوام ازدواج کنم توی جفت زندگیمم بخاطر محبت و صبوریم قربانی شدم . علاقه یکطرفه نمیشه باید از ته دل باشه 

هیچ عشق و علاقه ای توی این زندگی دیگه نیست جفتمون افسرده شدیم 

عشق رو باید به وجود بیاری ،تو عاشق شو یکبار دیگه ،اونم عاشق میشه ،زن انقدر مکر و حیله تو وجودش هست ک اگه بخاد میتونه تمام دنیا رو به یک دست بچرخونه ،اینهمه زنای کوچه و خیابونی رو ببین ،چجوری دل میبرن از مردهای غریبه و نامحرم ،

تو اگه بخای میتونی از شوهرت دلبری فقط کافیه بخای  ،زندگیتو راحت دفن نکن بین حسرتها و خاطرات ،بگرد نقطه ضعف زندگیتو پیدا کن توکل کن برخدا و یکبار دیگه عاشقانه پیش برو ،یکبار دیگه تلاشتو بکن ،حداقل به خاطر بچت 

چرا  یعنی اینکه این زندگی و من براش ارزشی نداریم

نه اینطور نیست . بهتون این اختیارو داده که هر وقت نخواستینش بدون دعوا و درگیری از هم جدا بشید . چرا فکر می‌کنید زن و شوهر باید در هر شرایطی بسوزن و بسازن