2777
2789

منو خواهر شوهرم خیلی خیلی باهم صمیمی بودیم مثل دوتا خواهر حتی از خواهر خودش بیشتر هواشو داشتم اونم خیلی به من احترام میزاشت 

منو شوهرم یه اختلاف بینمون افتاد کار به قهر کشید و همسرم منو مقصر میدونست و گفت تا مهریمو نبخشم نمیزاره من برگردم البته این حرف رو فقط تو خانواده خودش میزد تا غرورش حفظ شه وگرنه یک نفر از اقوام و فامیلا و حتی خود من خبر نداشتم تو جمع خودشون این حرفارو میزد 

بعداز یه مدت شوهرم خیلیییی اصرار می‌کرد من برگردم و همیشه واسطه می‌فرستاد و خیلی اظهار پشیمونی میکرد که قهرو ادامه دار کرده

شوهر همین ( خواهر شوهرم) با داییم توی یه کاری شریک بودن و بحث منو باز کرده بود که چرا برنمیگرده داییم گفته بود مسائلشون به خودشون مربوطه و دخالت نمیکنه ادامه پست بعدی

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

خوب 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا چه شوهر خواهر شوهر خاله زنکی   

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
خوب 

فرستادم

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

کش

ش نده 

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

چشم شد رفتی هیئت؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از داییت خوشم اومد فعلا

یک هیچ به نفع دایی

فعلاشوهرخاهر منفی کرفته

یک هیچ به نفع دایی فعلاشوهرخاهر منفی کرفته

شوهره ک سوخت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اونم گفته بود به دایم خب بهش بگو مهریه شو ببخشه تا شوهرش بزاره برگرده وگرنه باید تا ابد خونه باباش بمونه شوهرش گفته مهریه شو نبخشه نمیزارم برگرده منم این حرف به گوشم رسید خیلی ناراحت شدم و به خواهر شوهرم پیام دادم که بی آبروتون میکنم چرا شوهرت رفته این حرف رو زده اونم گفت هر گوهی میخوری بخور برو آبروی خانواده تو جمع کن ( دوتا از خواهرام جدا شدن) من اون لحظه خیلی ناراحت بودم انتظار یه برخورد دیگه داشتم دیگه شوهرم اومد جلو خانواده م به دستو پام افتاد که این حرفو ندید بگیرم و بخاطر پسرم برگردم من چندتا شرط سنگین براش گرفتم و برگشتم ولی هنوزم بعداز هشت ماه حاضر نیستم خواهر شوهرم و شوهرشو ببینم و ازشون متنفرم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
فرستادم

ممنونم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

گلم بنظرم اشتباه از شما بود که به خواهر شوهر پیام دادین بی ابروتون میکنم و ایشونم جواب سنگین تری ب شما داد 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
گلم بنظرم اشتباه از شما بود که به خواهر شوهر پیام دادین بی ابروتون میکنم و ایشونم جواب سنگین تری ب ش ...

منم موافقم ،،،گفته ک شنیده