2777
2789

خخخخخخ همش شو آفه شغل من 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خخخخخخ همش شو آفه شغل من 

معلمی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی

نهههههه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من تو موسسه حقوقي كار ميكردن 

بارها ديدم ك مثلا به سامانه ي وكيل يچيزي ابلاغ شده 

ولي از مردم بي سواد پول گرفتن ك مثلا ميرم برات ميپرسم 

اين يكيش 

خيلي وقته وكيل اصلا كاري برات نميكنه 

مثلا دادگاه راي داده تنوم شده 

وكيل مياد ي پولي تزت ميگيره ميگه من ميرم برات اينكارو ميكنم 

و نميكنه

خيلي وقتا ي وكيل بدون هيچ دفتر دستكي 

با شما تويه دفتر ي وكيل خفن قرار ميزاره 

شما گول تشكيلات اون دفترو ميخوري 

باش قرار داد ميبندي بعد يارو هيچ غلطي برات نميكنه 

خيلي وقتا وكيل مثلا ديه شما رو از طرف مقابل ميگيره 

به شما نميگه طرف پولو داده

ميگه دادگاه بهش ٦ ماه وقت داده 

بعد. پولو خرج ميكنه ٦ ماه بعد ميزنه ب حسابت 

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️

تا چند روز به بدبختی های مراجعین فکر میکنم.

کنکوری که خود کشی کرد...

زنی که همسرش خیانت کرد 

مردی که معتاده...

فکرم درگیر می‌کنه خیلی زیاد...

هر روز حداقل یه داستان جدید...

مشاورم

باید صبور باشی و بتونی طرف رو درک کنی تا  به درستی راهنماییش کنی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

مهدکودک 

فیلم ها و عکس های لاکچری از کودکتون می گیرن و توی گروه ها جوری وانمود می کنن انگار از وقتی که بچه رو می گذارین اونجا تا وقتی میان ببرین بچه رو سردست نگه داشتن و همه جور بهش رسیدن ولی اصلا این طور نیست خیلی وقت ها سر بچه ها داد می زنن خوب رفتار نمی کنن