2777
2789

نذری دیدی برام بگیر

شوهرم گفت از امام حسین بخواه

دیشب با خودم گفتم امام حسین وقتی یه ظرف نذری رو در حد من ندید و بقول شوهرم قسمتم نکرد 

چجوری مثلا ازش چیزای بزرگتر بخوام که حاجتمو بده

مگه مشت نمونه خروار نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، ما نذری داریم ، قیمه اگه بخواین واستون میارم فقط چه شهری هستین؟؟

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   

تا خودت بلند نشی از جات هیچی ب سمتت نمیاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سلام ، ما نذری داریم ، قیمه اگه بخواین واستون میارم فقط چه شهری هستین؟؟

نه عزیزم لطف کردی

اما من 

یه چیزی رو چند وقت پیش از امام حسین خواستم 

در کمال ناباوری نشد

نمیدونم شاید من خیلی پرتوقعم

چه ربطی داره منم امسال هیجی نذری نخوردم قطعا تنبلی از خودم بوده که بیرون‌نرفتم والا یه شربت سهم‌من‌میشد حتما

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

روز عاشورایی کفر نگین تو رو خدا به اندازه کافی مردم غرق در تاوان گناهانشان هستین. برین صف بایستین گیرتون بیاد. شنیدی میگن گر گدای مسکین کاهل است تقصیر صاحبخانه چیست؟ امام حسین عزیزم مسئول آدمیت ماست نه مسئول برآوردن حاجات دنیوی ما. گر چه از سر کرامت لطف دارن به نا. چیکار کردیم براش که اینقدر طلب داریم عزیز؟ شمارو نمیگم گلم. خودمو میگم همه رو میگم

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز