2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس

6879 بازدید | 87 پست

سلام خانوما ،من پریودی های نامنظمی داشتم خیلی نامنظم،بعد توی همین نی نی سایت گشتم دیدم یکسری ها با خوردن قطره ویتاگونس هم پریودیشون منظم شده هم باردار شدن،من سال پیش شروع ب خوردن،ماه اول  بود یا دوم دقیق یادم نیست هم پریویم منظم شد هم بی بی چک مثبت،کلی ذوق کردم،آزمایش دادم همه چی خوب بود اما ۱۰ روز بعد لک دیدم فرداشم پریود شدید شدم،کلی اعصابم بهم ریخت،خلاصه ویتاگونسو همینجور ادامه دادم تا امسال رفتم باشگاه ویتامین ای هم خوردم،دیروز ۴ روز از پریودیم گذشت بی بی چک زدم مثبت شد،اما میترسم اینم کاذب باشه به شدت وسواسی شدم همش دنبال مطالب حاملگی پوچ میگردم،کمردرد و درد زیر دل مثل پریودی دارم،تا دیروز نفخ داشتم اما امروز شکمم تخته،یعنی میشه امید داشت که ایندفعه واقعا باردار باشم🤧🤧🥺🥺🥺🥺🥺

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثبته مبارکه واسه منم دعا کن این ماه مثبت شم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خدا بنده شو نا امید نمیکنه گلم  انشالله هرچی که خیره🥺💗

اره اتفاقا هدیه روز تولدم ازش خواستم، و دیروز که تاسوعا بود جواب مثبت ش،همش استرس دارم،لطفا برام دعا کن دوست عزیز🥺

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.