2777
2789
عنوان

کمکم کنید بیایید مشورت عزیزان🥺

69 بازدید | 13 پست

چشم سمت چپم تار میبینه به نظرتون ضعیف شده چشمام؟

دیروز دوتا قرص خوردم یه استامینوفن کدئین یه بروفون ممکنه برای اینا باشه ؟ 

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. اگر ادامه داشت برو چشم‌پزشکی حتما‌

آره میرم 

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

از کی تار میبینه؟

اگه قرص خوردی ممکنه به خاطرش باشه چون زیاد خوردی ظاهرا

اگه مدام تاره ضعیفه ولی اگر بعضی مواقع تار میشه از چیز دیگس

اگر سرت ضربه خورده اخیرا حتما به دکتر مراجعه کن

اگر به همراه تاری دید یکطرفه مشکل دیگه ای هم برات پیش اومده برو دکتر

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

از کی تار میبینه؟ اگه قرص خوردی ممکنه به خاطرش باشه چون زیاد خوردی ظاهرا اگه مدام تاره ضعیفه ولی ا ...

دیروز سرم درد میکرد قرص خوردم 

از دیروز تار میبینم حتی وقتی هم سرم درد میکرد

چن سالته؟ چرا نتونی ربطی نداره😑

آخه بعضی ها میگن نمیتونی دیگه 🥺💔

دیروز سرم درد میکرد قرص خوردم  از دیروز تار میبینم حتی وقتی هم سرم درد میکرد

سردرد و تاری دید با هم علائم خوبی نیستن

برو دکتر

سابقه میگرن داری؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

آخه بعضی ها میگن نمیتونی دیگه 🥺💔

میتونی

عکاسی فکردی چیه مثلا...

نصف عکاسایی ک دیدم عینک داشتن

بعدشم ضعیف نیس نترس

میتونی عکاسی فکردی چیه مثلا... نصف عکاسایی ک دیدم عینک داشتن بعدشم ضعیف نیس نترس

عکسایی که عینک میزنن بعد اینکه وارد این کار شدن چشماشون ضعیف شده نه قبلش

مرسی‌عزیزم 

سردرد و تاری دید با هم علائم خوبی نیستن برو دکتر سابقه میگرن داری؟

نه سابقه میگرن ندارم