2777
2789

رفتم تو اتاق با فاصله از بچه دراز کشیدم دیدم خواب و بیداره صداش کردم جواب نداد بچه رو آروم بغل کردم بردم اون اتاق خوابوندم اومدم پیشش دراز کشیدم گفتم میدونم بیداری 

قرارمون از روز اول این بود هیچی مخفی نمونه بینمون کی تا حالا برادرت ۵ صبح بهت پیعم میده بهت خاب نداره مگه

نشونم داد از واتساپ خودش گفت بهت میگم برادرم برادرمه ۵ صبحم لازم باشه باهاش حرف میزنم 

خیلی بحث کردیم میگه ازت راضی نیستم کم میزاری واسم 

خیلی هم شک داری بهم والا بلا هیچی تو گوشیم نیس بهت اگه گفتم شوخی کردم همونم غلط کردم باهات شوخی کردم 

فک کردم جنبشو داری بهت بگم همکارم زن صیغه کرده شک داری بهم هر ووقت خواستی بیا شرکت 

انقد پیله نکن تا ی حرفی میزنم بهت

این چرا یهو عوض شده؟

چرا اینجوری میکنه 

من با یه بچه کجا برم روز تعطیل 😭

میگه خودت بگو به حرفت نبودم؟ هرکاری خواستی کردم هرچی گفتی گفتم چشم یه شب با پسرخالم تا دیروقت بیرون بودم چرا همش زنگ زدی بهم؟؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

شک داری بهش

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم پیش بچم گریه میکنم و تایپ میکنم 

آروم ندارم اینم آروم نیس 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
شک داری بهش

اره 

مشکلتون  چیه؟

شک کردم بهش

میگه اشتباه میکنی

هیچیم دستم نیس

میگم تو دعوا گفتی خیانت میکنم لابد میکنی

خیانت کرده؟

نه اسمشو چندبار آورده تا دعوامون میشه 

فک کردی خیانت کنه اعتراف می‌کنه که خیانتکاره 

نه نمیگه بهم شهرمون کوچیکه سریع حاشا میشه ولی حداقل احترام بزاره 

مشکل از شوهرته ک حساست کرده. چرا باید بگ‌صیغه فلان؟

کاش می‌فهمید اسم نیاره