میگن امروز هرچی دعاکنی جواب میده اگه در حق دیگران دعا کنی زودتر حاجت روا میشی میشه در حد توانتون هر اندازه بود برام صلوات بفرستین و دعا کنین لایکم برای همتون دعا میکنم و سوره تکاثر میخونم خیلی دعاام کنین دعا کنین به عشقم برسم و مشگلاتمون حل شن به امید امام حسین و حضرت ابوالفظل🙏🙏🙏😔😔😔❤❤❤
اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓ «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر