2777
2789

اصلا با علاقه مهمونی نمیاد حتی سمت فامیل خودشون هم همینطوره... ولی سمت فامیل من میاد همش رو اعصابم میره همش غر میزنه... اخلاقش باهام عوض میشه باهام سرد میشه... من خیلی دلم میخواد برم پیاده روی هروز... ولی وقتی باهام میاد همش غر میزنه اصلا نمیذاره لذت ببرم... خرید میریم همش غر میزنه... دیگه کم اوردم... هرموقع میگم سر این مسایل ازت ناراحتم میگه روانی هستی 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

اگه باخانواده ی خودش هم همینجوره 

طبق تجربم میگم ، بیخیال شو

هر مردی اخلاق بدی داره  اگه فقط همین یک مورده کوتاه بیا 

سعی کن بتونی برای خودت سرگرمی دیگه ای درست کنی یا راضیش کنی تنهایی بری ، بدون اعصاب خوردی

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینطوره. نبرش آقا نبرش باخودت جایی مثل من تنها برو. کم مشکلات داریم غرغر شوهرم تحمل کنیم؟& ...

بخدا حس میکنم یه بچه 5 ساله غر غرو دارم 😕

همسر من برعکسه دوست داره مهمانیا رو اما اخلاقش خیلی بوه مثلا بریم خونه مادرم سر خواهر ۵ سالم تشر میزنه با شوهره مادرم خودمونی حرف میزنه در حالیکه مرد بزرگیه فکر میکنه خودمونی شدن ب لینه که بخودش اجازه بده تشر بزنه. ... البته اخلاقشه اما خانوادم نمیدونن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
شوهر منم اینطوریه. الانا خودم تنها میرم اعصابمم راحت تره

حس میکنم دقیقا همینو میخواد... میخواد خودم تنها برم... خب واقعا چرا باید تنها برم و به خواسته هاش اینجوری پاسخ بدم😐

حس میکنم دقیقا همینو میخواد... میخواد خودم تنها برم... خب واقعا چرا باید تنها برم و به خواسته هاش ای ...

اگه راهکار دیگه ای داری انجام بده.همه تلاشتو بکن. من حدود ۱۰ سال تلاش کردم که روابط بهتر بشه ولی نشد آخر به این نتیجه رسیدم.

حس میکنم دقیقا همینو میخواد... میخواد خودم تنها برم... خب واقعا چرا باید تنها برم و به خواسته هاش ای ...

کاش جامون عوض میشد من دلم میخواد تنها برم بازار تنها برم خونه بابام ولی نمی‌زارن میگه هرجای یک باهممممم اونم اگه خودش بخواد ببرتم 🥺

اگه نه که منم باید توخونه بمونم تا جلو درم نمیتونم تنها برم نمیزاره

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
همسر من برعکسه دوست داره مهمانیا رو اما اخلاقش خیلی بوه مثلا بریم خونه مادرم سر خواهر ۵ سالم تشر میز ...

باهاش حرف بزن... حرف بزنی شاید تاثیر بذاره.. من باهمسرم خیلی حرف زدم قشنگ میگه خوشم نمیاد جایی برم... منم وقتی میبینم بقیه با شوهراشون بیرونن خیلی حسرت میخورم 

بخدا حس میکنم یه بچه 5 ساله غر غرو دارم 😕

شوهر من همینکه از در بیاد تو شروع میکنه غرغر غر چرا پوشک بچه خیسه چرا رفتی بیرون استوری گذاشتی که بقیه ببینن بیان دنبالت. چرا جلو اینه میرقصی دوس پسر داری؟ چرا انقد خوشحالی چرا میخندی. برا کی میری باشگاه خودتو درس کنی.دیشب مريض بودم گفت چه مریضی روژ میزنی😑 داشتم باحال بد شام میپختم گفت دروغ میگی مريض که نمیتونه رو پاش وایسه. بریم بازار یه چیز بخرم میگه تو هدفت بی پول کردن منه نخرم یا زیاد بگرم قیمت مناسب پیدا کنم میگه تو هدفت چرخوندن من توبازاره. برم آرایشگاه یا بخام یه کار زیبایی کنم میگه مثل زن خرابا شدی و..... 🤐 مگه دیونم باش برم پیاده روی؟ 

باهاش حرف بزن... حرف بزنی شاید تاثیر بذاره.. من باهمسرم خیلی حرف زدم قشنگ میگه خوشم نمیاد جایی برم.. ...

نه حرف نمیزنم چون اون خصلتش همینه اگر چیزی بگم دیگه نمیاد کلا هر چمد اخرین بار بهش گفتم نباید ب شوهرمادرم میگفتی .ولک. الان حدود دو ماهه خونشون نرفت دیگه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .