2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آتیش دارم میگیرم میلرزم دستو پام یخ زده از کاراش تا کی ادامه میده این 

چیزی نیست اول اروم باش نباید سوتی بدی  اتو داد دستت بگیر مدرک جمع کن که بعداً نتونه منکر شه مردا مثباد ورمیالن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
چیزی نیست اول اروم باش نباید سوتی بدی  اتو داد دستت بگیر مدرک جمع کن که بعداً نتونه منکر شه مرد ...

عکس گرفتم فعلا با گوشی خودم مدرک نمیده دستم زرنگ شده آخه مچشو دو سال پیش گرفتم 

عکس گرفتم فعلا با گوشی خودم مدرک نمیده دستم زرنگ شده آخه مچشو دو سال پیش گرفتم 

میده تو خیلی خودتو حساس نشون نده نزار بفهمه میدونی

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
این خیانت نیست؟ گناه نیست؟ 

چرا هست هم خیانته هم گناه ولی بزار دستت پر شه با سیاست باش دمشو بچین

من دیدم امشب ممکنه دلیل باشه بر اینکه امام حسین جوابشو بده؟ 

اونم میشه ولی معلا به روش نیار تا سوتی بده