2777
2789
به پیشنهاد همسری می خوام کلاس ساز برم نمی دونم چه سازی قبلا خودم گیتار دوست داشتم اما الان کیبورد یا پیانو رو بیشتر ترجیح میدم کسی هست در این زمینه کار کرده باشه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟
سلام.بهار جون گیتار اصولا باید صدای قشنگ و جون داری هم داشته باشی.این نظر منه.ولی پیانو اهنگ بدون متنش هم به دل میشینه.گیتار خیلی سخت تر از پیانو هست.خیلی ظریف کاریاش بیشتره.و هماهنگی اکورد و ریتم که قسمت بالا و قسمت پایینه گیتار رو بهش میگن.خیلی سخته .البته گیتارم راه بیفتی خوبه ولی خوب سخت تره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلی ویالون خیلی خوبه ولی شنیدم صداش خیلی قویه و واسه تمرین کردن تو خونه های اپارتمانی اگه باشی....دوستم میگفت من میرفتم زیرزمین خونمون تمرین میکردم البته ویلایی بود خونشون
من همینو می خوام بدونم اکثریت موزیکای پاپ با پیانو هست من عاشق پیانوام ولی همسری گیر داده گیتار ولی راستش پیانورو تحساس می کنم بیشتر استعدادشو دارم چون کوچیک بودم یکی دو تا آهنگ رو با ارگ میزدم حالا سوالم اینه فرقه بین کیبورد با پیانو چیه؟؟؟؟