2777
2789
عنوان

کسی تو دانشگاه فلسفه خونده؟

1652 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان حالتون خوبه؟

در رابطه با رشتع فلسفه مخوام یکم اطلاعاتمو از شما عزیزان بگیرم

اونایی که خوندن چیکار کردن بعد اتمام درسشون 

مباحثش چطوریه؟

زندگی تازمانی زیباست که برای آن تلاش کنی🌱🌻
مباحثش,خیلی,سخت و سنگینه باید علاقه داشته باشی بازار کارشم خوب نیست.اصلا رشته های انسانی بازار کار ...

اخه میگن بعد تموم کردن درس میشه ثبت نام اموزش پرورش کرد تا به عنوان معلم بردارنت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میگن بعد تموم کردن درس میشه ثبت نام اموزش پرورش کرد تا به عنوان معلم بردارنت

خیلی به ازمون استخدامی اموزش پروش دل نبند و اونو مبنای تصمیم گیریت قرار نده چون هم توی سخنرانی رهبر و هم تصمیمات اموزش پرورش هست که تمام معلم ها صرفا از دانشگاه فرهنگیان گرفته بشن و ازمون استخدامی دیگه معلم جذب نکنه فقط معلوم نیست کی اجرایی بشه حالا یه بار شانس شما میبینید درسو که تموم کردید ازمون استخدامیو جمعش کردن حتما به این موصوع توجه کنین که یه وقت پشیمون نشین

آموزش پرورش که اکثراً از دانشگاه فرهنگیان نیازش رو برطرف میکنه، عمرت رو برا خوندن فلسفه هدر نده اگه علاقه داری هم خودت بخون نیاز به مدرک دانشگاهی فلسفه نداری، یه رشته ای مثل حسابداری بخون بازار کارش یکم بهتره

خیلی به ازمون استخدامی اموزش پروش دل نبند و اونو مبنای تصمیم گیریت قرار نده چون هم توی سخنرانی رهبر ...

من اینو نمیدونستم حالا چیکار کنم😔

[QUOTE=247775671]آموزش پرورش که اکثراً از دانشگاه فرهنگیان نیازش رو برطرف میکنه، عمرت رو برا خوندن فلسفه هدر نده اگه ...[/Q

دوسداشتم معلم فلسفه بشم ولی انگار نمیشه😭

[QUOTE=247775671]آموزش پرورش که اکثراً از دانشگاه فرهنگیان نیازش رو برطرف میکنه، عمرت رو برا خوندن ف ...

نمی‌خوام بقول بچه‌ها انرژی منفی بدم ولی با مدرک فلسفه شانست برا معلم شدن زیر نیم درصده یعنی حتی یک درصدم نه، حتی اگه از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده باشی، اگه تازه میخوای انتخاب رشته کنی بزن حسابداری 

نمی‌خوام بقول بچه‌ها انرژی منفی بدم ولی با مدرک فلسفه شانست برا معلم شدن زیر نیم درصده یعنی حتی یک د ...

با حسابداری کجامیتونم استخدام بشم ؟

با حسابداری کجامیتونم استخدام بشم ؟

کارخونه ها و شرکت ها ادارات بانک‌ها و ... البته نمی‌گم بازار کارش خیلی خوبه ولی از بقیه رشته های انسانی، شانس بیشتری برای شاغل شدن خواهید داشت 

کارخونه ها و شرکت ها ادارات بانک‌ها و ... البته نمی‌گم بازار کارش خیلی خوبه ولی از بقیه رشته های انس ...

دستت درد نکنه عزیزم بابت اطلاعات🧡